Gospodarka » Żywność
Kotlet z niespodzianką, czyli Kotlet panierowany z serem - Szwajcar firmy Aves
Zobacz więcej zdjęć » |
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Kotlet Szwajcarski to w dużym skrócie kotlet w wersji bardziej eleganckiej aniżeli standardowy filet. Przypomina klasycznego Cordon Blue, z tym wyjątkiem że jest nadziewany jedynie serem, bez dodatku szynki. Najnowsza propozycja firmy Aves – to pyszne połączenie delikatnego mięsa drobiowego i żółtego sera, który pod wpływem temperatury topi się, a po rozkrojeniu mięsa wypływa z jego wnętrza. Co więcej, walorów estetycznych i smakowych dodaje panierka, która przypieczona kusi złocistą barwą, chrupiącą konsystencją oraz pobudzającym apetyt zapachem.
Aves – dobry wybór
Dostarczanie wyrobów spełniających indywidualne wymagania klientów jest podstawą polityki firmy Aves. Wprowadzając do oferty 440 g mrożony produkt drobiowy – Szwajcar, firma wzięła pod uwagę, iż najczęstszą formą spożywania mięsa przez Polaków są kotlety. Smaczne, syte i pachnące kojarzą się z ciepłem i rodzinną atmosferą. Szwajcar firmy Aves
z pewnością przypadnie do gustu wszystkim domownikom. Przyrządzony według sprawdzonych receptur
i surowców pochodzących od kontrolowanych dostawców smakuje jak domowej roboty kotlet. To długoletnie doświadczenie w branży drobiarskiej, wykwalifikowana kadra i nowoczesny park maszynowy, pozwalają zapewnić odbiorcom firmy Aves produkty najwyższej jakości, zgodne z normami i standardami Unii Europejskiej, takie jak Szwajcar – kotlet panierowany z serem.
Produkty mrożone od Aves
Mrożonych potraw kulinarnych nie należy się bać. Głębokie mrożenie to przecież najpopularniejsza i najlepsza metoda utrwalania żywności. Pozwala na zachowanie przez produkty wszystkich substancji odżywczych oraz zapewnia świeżość dania po rozmrożeniu. Kolejną zaletą jest z pewnością oszczędność czasu, a także, jak w przypadku wyrobów firmy Aves, niezapomniane wrażenia smakowe. Na 440 g opakowanie: Szwajcar firmy Aves wchodzą 4 kotlety o owalnych kształcie i długości ok.12-13cm. Każdy z nich składa się w 55 % z filetu z piersi kurczaka, 7 % ze skórki drobiowej z kurczaka, 10 % sera żółtego oraz przypraw smakowych, resztę stanowi z kolei smakowita panierka. Po obróbce termicznej we frytkownicy ( 3 minuty w temperaturze 160 stopni) lub piekarniku (15 do 20 minut w temperaturze 180 stopni) Szwajcara firmy Aves najlepiej podać z frytkami i surówką, lub z ziemniakami i marchewką z groszkiem.
Ciepły posiłek w ciągu dnia to podstawa dobrego samopoczucia. Nie zawsze jednak mamy czas i siłę, aby ugotować domowej roboty obiad. Zamiast posilać się w barach szybkiej obsługi, lepiej wybrać produkty gotowe ze sprawdzonego źródła. Te od firmy Aves gwarantują wspaniały smak i najlepszą jakość.
Szwajcar:
Masa netto: 440 g
Cena brutto: 8,50 – 9,50 zł
Producent: Aves Sp. z o.o. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Firma Aves Sp. z o.o. jest obecna na polskim rynku od 1990 roku to rodzinna firma, z wieloletnim doświadczeniem w przetwórstwie drobiu i produkcji wędlin. W swojej ofercie posiada szeroką gamę wędlin z mięsa drobiowego, a także produktów głębokomrożonych. Potwierdzeniem wysokiej jakości i walorów smakowych produkowanych wyrobów są zdobywane od lat wyróżnienia i nagrody, a także otrzymane certyfikaty, m.in. w 2004 r. certyfikat zgodności systemu jakości z Normą ISO 9001 i systemu HACCP oraz certyfikaty IFS i BRC w 2007r. Aves Sp. z o.o.98-220 Zduńska WolaGajewniki 16tel.: +48 (43) 823 37 74www.aves.com.pl
Nadesłał:
flypr
|
Komentarze (0)