Gospodarka » Żywność

Krakowski Kredens w grudniu w Galerii Sfera

Galeria Sera zaprasza na otwarcie sklepu Krakowski Kredens.
Krakowski Kredens to sieć sklepów z produktami spożywczymi o niepowtarzalnych smakach i doskonałej jakości. Jeszcze w grudni zakupy w nim będą mogli zrobić także klienci odwiedzający Galerię Sfera.

Sklep Krakowski Kredens będzie mieścił się na parterze w galerii I w lokalu o powierzchni 33,7 m2. W skład marki wchodzą produkty najwyższej jakości, stworzone w celu zapoznania dzisiejszego konsumenta ze smakiem dawnej mieszczańskiej kuchni galicyjskiej. Krakowski Kredens obejmuje kilkanaście linii produktowych, takich jak: wędliny, smalce, zupy, musztardy, przetwory warzywne, makarony, grzyby, słodycze, konfitury, miody, syropy, herbaty i nalewki.

Eleganckie opakowania, znakomita jakość produktów i wyśmienity smak to wyznaczniki Krakowskiego Kredensu. Pierwszy sklep powstał w 2007 roku i od tej pory marka zyskała szerokie grono klientów. Krakowski Kredens w Galerii Sfera będzie 42 sklepem w Polsce, docelowo sieć ma liczyć ponad 100 placówek w największych polskich miastach. 100% udziałów w spółce posiada Alma Market S.A.

ew_pr