Gospodarka » Żywność

Krokiety z ruskim nadzieniem

Ruskie pierogi Virtu znane są już chyba wszystkim, teraz firma Virtu dla wszystkich smakoszy tego pysznego nadzienia wprowadziła na rynek Krokiety ruskie.

Krokiety z nadzieniem ruskim to zupełnie nowa propozycja w szerokiej ofercie dań gotowych firmy Virtu. Nadzienie krokietów, podobnie jak ruskich pierogów przygotowane jest według tradycyjnej receptury opartej na najwyższej jakości serku twarogowym, jajkach, ziemniaczkach i cebulce.

Zarówno krokiety ruskie jak i pierogi są bardzo łatwe i szybkie w przygotowaniu, wystarczy podgrzać je na patelni, w mikrofalówce lub w wodzie (pierogi) – kilka minut i smakowity posiłek gotowy. Zapomnij o czasochłonnym  lepieniu pierogów i  skomplikowanym zawijaniu krokietów, gotowe obiadowe przysmaki w „ruskim’ stylu od Virtu czekają na ciebie w sklepie.

Produkt: Krokiety z ruskim farszem

Produkt: Pierogi ruskie