Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

Kto pyta, nie błądzi

Firma kosmetyczna Clarena uruchomiła na swojej stronie internetowej nową zakładkę – Zapytaj eksperta. Dzięki niej klientki mogą się konsultować bezpośrednio ze specjalistami Clareny: dermatologiem, kosmetologiem, podologiem czy wizażystą.

Masz problem ze zniszczonymi dłońmi, nie wiesz jak zadbać o suchą skórę ? Zamiast tracić czas na przeczesywanie internetu w poszukiwaniu informacji, możesz bezpośrednio skonsultować się ze specjalistą i otrzymać wyczerpującą poradę. Nowa zakładka Zapytaj eksperta na stronie Clareny to rodzaj dialogu z klientami. Znajduje się tam formularz, umożliwiający kontakt ze specjalistami, a jednocześnie jest to miejsce, w którym prezentowane są nurtujące klientów pytania wraz z odpowiedziami fachowców z dziedziny kosmetyki. Eksperci z Clareny odpowiadają na pytania dotyczące: wizażu, masażu, zabiegów na twarz i ciało, pielęgnacji dłoni i stóp oraz wszystkich innych zagadnień kosmetologicznych.

Jak zadać pytanie ekspertowi? Należy wejść w zakładkę „Zapytaj eksperta”, która znajduje się w menu bocznym po kliknięciu na stronie głównej sekcji „CLARENA”. Tam można wybrać specjalistę, z którym chcemy się skonsultować  i wpisać treść pytania. Po naciśnięciu „wyślij” pytanie zostanie przesłane do skrzynki odpowiedniego eksperta. Odpowiedź pojawi się na stronie nie później niż w ciągu dwóch dni roboczych. – Wszystkie pytania i odpowiedzi będą zamieszczane na stronie. W ten sposób powstanie bardzo przydatny, wyjątkowy poradnik o urodzie – tłumaczy Dana Zeidler, specjalista ds. PR z Clareny.

CLARENA