Kultura, sztuka » Kultura

Laufen w Teatrze Roma

Marka Laufen wyposażyła łazienki warszawskiego Teatr Roma w produkty ze swojego portfolio. Tym samym, kultowe miejsce dołączyło do prestiżowego grona obiektów zaopatrzonych w ceramikę szwajcarskiego producenta.

Teatr Roma jest największą sceną musicalową w Polsce. To własnie tu miały miejsce autorskie realizacje dzieł kompozytorów takich jak Andrew Lloyd Webber albo Claude-Michel Schonberg. Od ponad pietnastu lat Roma stawia sobie za cel popularyzowanie wśród publiczności musicalu jako gatunku muzycznego, a o sukcesie działałań świadczy ogromna frekwencja podczas spektaklów takich jak “Upiór w Operze”, “Koty” czy “Mamma Mia”.

Od niedawna odwiedzający Teatr Roma mogą korzystać z wyremontowanych dzięki wsparciu marki Laufen toalet. Firma dostarczyła eleganckie, wolno stojące umywalki marki Laufen oraz innowacyjne, podwieszane miski WC Rimless pozbawione tradycyjnego kołnierza. Dzięki rozwiązaniom tego typu możliwe jest zredukowanie zużycia wody potrzebnej podczas spłukiwania, a utrzymanie czystości w łazience staje się łatwiejsze.

Firma Laufen wyposaża łazienki w prestiżowych obiektach inwestycyjnych na całym świecie, a design produktów marki stanowi uzupełnienie dla licznych projektów. Ponadto, Laufen angażuje się w sponsoring obiektów kultury i rozrywki, przekazując produkty potrzebne do odnawiania tych miejsc.

AgencjaS4