Rozrywka i wypoczynek » Sport

Le Club Accorhotels zabierze Cię na półfinał Mistrzostw Europy!

Specjalnie dla swoich „najwierniejszych kibiców”, program lojalnościowy Le Club Accorhotels przygotował ekskluzywną ofertę na piłkarskie Mistrzostwa. Członkowie programu będą mogli wymienić zgromadzone punkty na bilety na mecz i obejrzeć na żywo półfinał na Stadionie Narodowym.

Le Club Accorhotels to program lojalnościowy hoteli Grupy Accor, do którego przystąpić może każdy gość hotelu. Członkowie programu zbierają punkty (za każde wydane Euro otrzymują 1 punkt), które mogą wymieniać na e-kupony hotelowe, mile lotnicze, vouchery partnerów i inne nagrody. Mogą również korzystać ze specjalnie przygotowanych ofert.

Oferta specjalna z okazji Mistrzostw Europy skierowana jest do najbardziej lojalnych gości hoteli Accor, członków Le Club Accorhotels. W celu zdobycia biletu na mecz półfinałowy należy dysponować 20.000 punktami Le Club Accorhotels i dokonać ich wymiany klikając w link przesłany w dedykowanym newsletterze. Pierwsze trzy osoby otrzymają dodatkowo drugi bilet i obejrzą mecz z osobą towarzyszącą. Start akcji 5 czerwca.

Public Dialog