Firma » Finanse

Letnia promocja TFI Allianz i CDM Pekao

Wyłącznie w Punktach Obsługi Klientów Centralnego Domu Maklerskiego Pekao S.A., klienci mogą nabyć jednostki wybranych Subfunduszy Allianz TFI bez opłaty manipulacyjnej. Sierpniowa promocja stwarza większe możliwości dla wszystkich zainteresowanych korzystnym lokowaniem swoich pieniędzy.

Zniesienie opłaty manipulacyjnej dotyczy Klientów i Uczestników, którzy złożą zlecenia otwarcia rejestru i nabycia oraz zlecenia nabycia dodatkowego jednostek uczestnictwa wybranych Subfunduszy: Allianz Akcji, Allianz Akcji Plus, Allianz Aktywnej Alokacji i Allianz Obligacji.

Warunkiem uzyskania zniżki jest przystąpienie do Subfunduszy za pośrednictwem CDM Pekao S.A. Promocja obowiązuje do 29 sierpnia 2008 r.

– Chociaż inwestowanie w instrumenty finansowe obarczone jest ryzykiem, całkowite zwolnienie z opłaty manipulacyjnej na wybrane Subfundusze Allianz pozwoli naszym Klientom uzyskać dodatkowe korzyści finansowe z inwestycji. Moim zdaniem jest to istotny czynnik w wyborze odpowiedniego funduszu. Zwłaszcza, że skala uatrakcyjnienia wycen notowanych spółek, po ostatnich spadkach może zachęcać już do nowych inwestycji – mówi Bartosz Kulesza, analityk w Pionie Klienta Detalicznego CDM Pekao S.A.

Everest