Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

Lżejsza i piękniejsza na wiosnę w afrykańskim stylu!

Pośpiech, zimowe zmęczenie i brak energii na nadchodzące wiosenne dni.... Każdy odczuwa przesilenie zimowo - wiosenne swojego organizmu, ale nie każdy wie o istnieniu miejsca, gdzie może zapomnieć o wszystkich troskach i poczuć się jak nowo narodzone dziecko.

W Centrum Urody Kenia możesz odpocząć od pośpiechu dużego miasta, napić się aromatycznej kawy i poczuć przypływ sił witalnych na letnie dni. Wiosna to czas, kiedy Twoje ciało potrzebuje odprężenia, świeżej opalenizny i oczyszczenia. Marzec i kwiecień są miesiącami przygotowującymi Cię na wakacyjne upały. Nasze Centrum przygotowało dla Ciebie szereg promocji, dla których warto nas odwiedzić by poczuć afrykański klimat.

Wiosenną odnowę warto rozpocząć od poprawy swojego ciała i kondycji. W naszym Centrum jest to możliwe dzięki afrykańskiej przygodzie z VacuWell. Wyjątkowe ćwiczenia w próżni sprawią frajdę nie jednej fance aerobiku oraz siłowni.

Ciało bądź piękne!

W marcu i kwietniu wyjątkowa promocja:

• karnet na 10 wejść w cenie 150 zł
  • karnet na 20 wejść w cenie 250 zł.

Kolejnym krokiem do fantastycznego samopoczucia jest masaż relaksujący wraz z zabiegami na ciało, których w naszej ofercie jest tak dużo, że każdy dobierze coś do swoich potrzeb. Nowością jest niezwykle skuteczny masaż bańką chińską wspomagający rozbicie tkanki tłuszczowej. Jeżeli marzysz o pięknym wyglądzie na plaży już dziś zapisz się na wstępne darmowe konsultacje.

Człowiek ma wiele twarzy, ale skórę tylko jedną. W Centrum Urody Kenia zespół wykwalifikowanych i doświadczonych kosmetologów i kosmetyczek zaproponuje zabiegi poprawiające stan twojej skóry. Nieważne czy jesteś osobą dojrzałą czy nastolatkiem. Z naszej bogatej oferty każdy wybierze coś dla siebie.

Należy także odżywić włosy. Piękne i błyszczące w słonecznych promieniach przyciągną nie jedno spojrzenie. Styliści fryzur w Kenii pomogą podkreślić Twoje indywidualne piękno. Dobiorą kolor oraz fryzurę do Twojego stylu i urody.

W marcu i kwietniu wyjątkowa oferta promocyjna:

Do każdego zabiegu fryzjerskiego oraz kosmetycznego w cenie minimum 100 zł

• manicure z peelingiem oraz maseczką na dłonie w cenie 25 zł
  • SPA na włosy poprawiające strukturę oraz kondycję włosa w cenie 20 zł

Klientka wybiera jedną z usług.

Końcowym etapem jest piękna opalenizna. Obsługa solarium, uwzględniając fototyp Twojej skóry, pomoże w doborze najodpowiedniejszego łóżka do opalania oraz czasu jego trwania.

Wyjątkowe karnety solaryjne bez limitu czasowego na wykorzystanie:

• 160 zł cena karnetu: wartość na opalanie wynosi 200 zł - w tym 40 zł gratis
  • 90 zł cena karnetu: wartość na opalanie 100 zł - w tym 10 zł gratis

Zdecyduj co dla Ciebie opłaca się bardziej !!

Jest to tylko namiastka tego, co czeka Cię w Centrum Urody Kenia. Przyjdź i przekonaj się. Poczuj relaks, piękno, afrykański klimat oraz nadchodzące lato.

Więcej informacji w naszym Salonie:

• Centrum Urody Kenia
  • Ul.Grabiszyńska 66 B