Firma » Reklama

Magazyn „SUFLER Młodej Pary” świętuje już 15 lat

Magazyn „SUFLER Młodej Pary”, który cieszy się dużą popularnością wśród młodych par, obchodzi swoje 15-lecie istnienia. W związku z tym powiększył dystrybucję miesięcznika o kanał on-line, a tym samym poszerzył ofertę dla reklamodawców.

Już od 15 lat czytelnicy mogą planować niezapomnianą ceremonię zaślubin i przyjęcie razem z Magazynem. Na jego łamach mogą zapoznać się z najnowszymi trendami panującymi w modzie ślubnej, otrzymać porady projektantów, psychologów, przeczytać wywiady ze znanymi osobami ze świata kultury i biznesu, czy uzyskać informacje na temat targów ślubnych.

W czasopiśmie prezentowane są również oferty produktów i usług związanych z branżą ślubną. Gwarancją udanego zakupu jest fakt, że Magazyn reklamuje wyłącznie sprawdzone firmy, które cieszą się uznaniem i działają na rynku już od wielu lat. Dużą zaletą jest możliwość bezpośredniego kontaktu z Wydawcą i zasięgnięcia opinii i porady dotyczącej  firmy, z której oferty czytelnicy chcą skorzystać.

Wraz ze swoim 15. urodzinami „SUFLER Młodej Pary” zdecydował się na stworzenie dodatkowego kanału dystrybucji poprzez udostępnienie elektronicznego wydania. W ten sposób zwiększył dotarcie do swoich potencjalnych czytelników, jakim są młode pary.

Pobierz najnowsze wydanie e-Suflera

Paweł Kajetanowicz