Kobieta, zdrowie, uroda » Ciało

Magiczna zima z „Chwilą przy kominku” marki Czas na Herbatę

Gdy na dworze panuje mróz, szczególnie chętnie sięgamy po pyszne i gorące napary, przesycone nutą cynamonu oraz pomarańczy. Oba te składniki odnajdziemy w kompozycji „Chwila przy kominku” marki Czas na Herbatę, której intensywny aromat dopełniono odrobiną subtelnych płatków róży i słodkich rodzynek.

Na mroźne wieczory

Łącząc herbatę czarną OP z zieloną Senchą możliwe stało się stworzenie suszu, który zawiera w sobie zarówno pierwiastek delikatności, jak i intensywności. Skomponowaną na bazie takiego właśnie duetu „Chwilę przy kominku” marki Czas na Herbatę dla pełnej harmonii dopełniono także  garścią słodkich rodzynek, łagodnymi płatkami róży oraz najchętniej wybieranymi zimą dodatkami – skórką pomarańczową oraz cynamonem.

Aby uzyskać napar o optymalnym nasyceniu 1 łyżeczkę suszu należy zanurzyć w 200 ml wody o temperaturze ok. 80oC. W zależności od tego, czy chcielibyśmy uzyskać napój o bardziej wyrazistym, czy też subtelniejszym smaku, herbatę „Chwila przy kominku” parzymy od 1 do 3 minut.

Kompozycja „Chwila przy kominku”, jak i wszystkie produkty marki Czas na Herbatę, dostępne są w ofercie sklepów stacjonarnych Czas na Herbatę, a także online na www.czasnaherbate.net.

Kompozycja „Chwila przy kominku” marki Czas na Herbatę

Cena: 21,90 zł/100 g

Progressive to firma, która istnieje na rynku od 1997 r. i jest właścicielem marki CZAS NA HERBATĘ. Od początku swojej działalności specjalizuje się w imporcie, produkcji oraz sprzedaży herbat wysokogatunkowych, a także akcesoriów do jej parzenia i przechowywania. W ofercie znajdują się herbaty czarne, zielone, białe, czerwone, kwitnące, autorskie oraz kompozycje owocowe. W ofercie znajdują się najwyższej jakości herbaty, a także kawy z wszystkich zakątków świata oraz zioła. Sprzedaż prowadzona jest za pośrednictwem sieci sklepów stacjonarnych w całej Polsce (26 sklepów firmowych i 73 sklepy franchisowe) oraz sklepu internetowego www.czasnaherbate.net.

Progressive Agata Szurlej

Sosnowiecka 5