Technologie » Komputery

MB562dnw – nowe funkcje w kompaktowej obudowie

MB562dnw to nowe urządzenie od Oki oferujące szybki i wysokiej jakości czarno-biały wydruk A4. Posiada certyfikat Energy Star 2.0 oraz Blue Angel. Wydruk bezpieczny, dostępny w pełnej wersji, zapewnia całkowite bezpieczeństwo dokumentów, a port Gigabit Ethernet w standardzie znacznie ułatwia pracę.

Urządzenie wielofunkcyjne MB562dnw zaprojektowano z myślą o zaspokojeniu potrzeb firm z sektora MSP, jaki i wielkich korporacji, bez ograniczeń w zakresie jakości i wydajności druku. MB562dnw oferuje znaczne korzyści (od oszczędności wydatków po oszczędność miejsca) dzięki połączeniu funkcji drukarki, kopiarki, skanera i faksu w jednym. Kolorowy, przyjazny użytkownikowi, 7‑calowy panel dotykowy LCD jest uchylny, co zapewnia lepszą widoczność w każdym środowisku. MB562dnw oferuje w standardzie gotowość do pracy w sieci bezprzewodowej. Natomiast dla obsługi dużych nakładów wydruków MB562dnw zapewnia wysoką pojemność podajników papieru - do 1160 arkuszy.

Co więcej, OKI MB562dnw jest idealne do wspólnego korzystania w ramach grup roboczych, dzięki dodaniu portu Gigabit Ethernet w standardzie z szybką łącznością sieciową oraz znacznie wyższymi możliwościami przepustowości sieci. Wbudowana pamięć eMMC o pojemności 3GB umożliwia szybsze przetwarzanie większych wydruków oraz przechowywanie dokumentów i czcionek, a Wydruk bezpieczny, dostępny w pełnej wersji, zapewnia całkowite bezpieczeństwo dokumentów. Model jest kompatybilny z aplikacjami Google Cloud Print oraz AirPrint by Apple Inc, co ułatwia zdalne drukowanie z dowolnego miejsca, bez konieczności podłączenia bezpośrednio do urządzenia drukującego.

Specyfikacja produktu/funkcje:

• Urządzenie wielofunkcyjne: drukowanie/kopiowanie/skanowanie/faksowanie
  • Szybkość druku: 45 str./min.
  • Czas rozgrzewania: 4.5 sekundy
  • Czas wykonania pierwszej kopii: 10 sekund
  • Rozdzielczość: 1200dpi x 1200dpi
  • Standardowa pojemność papieru: 630 arkuszy
  • Maksymalna pojemność papieru: 1160 arkuszy
  • Pamięć: 512MB RAM + 3GB eMMc
  • Pobór energii w trybie głębokiego uśpienia: 1.9W
  • 7-calowy kolorowy dotykowy wyświetlacz LCD
  • Żywotność tonera: 3 000, 7 000, 12 000 kopii
  • Pełen dupleks: drukowanie, kopiowanie, skanowanie, faksowanie
  • Technologia druku LED od OKI
  • Gigabit Ethernet
  • Zgodność z Energy Star 2.0
  • Kompatybilność z aplikacjami Google Cloud oraz AirPrint by Apple Inc.

Karolina