Firma » Bankowość

mBank kolejny raz najlepszy!

Oferta mBanku była już wielokrotnie doceniana przez ekspertów. Tym razem nagrodzili ją specjaliści z Comperia.pl, uznając mBank za najbardziej uniwersalny bank w Polsce – i to trzeci raz z rzędu!

Ofertę banku doceniła także "Gazeta Wyborcza", wysoko oceniając atrakcyjność oferowanych kredytów hipotecznych w walucie.

Ranking portalu Comperia.pl, w którym wyłaniany jest najbardziej uniwersalny bank, tworzony jest na podstawie analizy atrakcyjności ofert i opinii użytkowników serwisu. Najwyższa jakość, parametry cenowe i zadowolenie klientów sprawiły, że mBank zdystansował się od konkurencji, zajmując w zestawieniu po raz kolejny zaszczytne pierwsze miejsce. Oferta kredytów hipotecznych i gotówkowych, a także kart kredytowych i lokat w mBanku, jest zdaniem ekspertów najlepiej wyważona na rynku.

Jakość oferty mBanku doceniono także w rankingu kredytów hipotecznych, opublikowanym przez „Gazetę Wyborczą" we współpracy z Open Finance. Eksperci przyznali kredytom walutowym mBanku czołowe miejsca w czterech z sześciu kategorii. O tak wysokiej pozycji zdecydowały m.in. wysokość marży i oprocentowania, a także brak dodatkowych opłat, np. za wcześniejszą spłatę czy przewalutowanie.

mBank, część BRE Banku SA, to otwarta platforma finansowa dla klientów indywidualnych i firm. Zapewnia dostęp do szerokiej oferty bankowej, ubezpieczeniowej oraz do usług inwestycyjnych i telekomunikacyjnych. Dążeniem mBanku jest ciągłe ulepszanie i poszerzanie gamy usług, dzięki którym Klienci mają swobodny dostęp do najkorzystniejszych propozycji. Z oferty mBanku korzysta już ponad 2,2 mln Klientów.

ap