Technologie » Telekomunikacja

mBank mobile: rozmawiaj ze wszystkimi za 19 gr/min

Tej zimy rozmowy telefoniczne będą jeszcze tańsze. mBank mobile przygotował specjalną promocję dla wszystkich przenoszących numer od innego operatora.

W ramach promocji minuta rozmowy może kosztować 19 groszy do wszystkich sieci komórkowych i na telefony stacjonarne, bez konieczności kupowania pakietów. Jak rozmawiać najtaniej tej zimy? Wystarczy przenieść numeru od innego operatora do mBank mobile w ramach promocji z najtańszą stawką na połączenia na rynku! Przeniesienie numeru do mBank mobile jest bezpłatne i nie wiąże się z koniecznością podpisania umowy.

Aby skorzystać z promocji należy wypełnić wniosek on-line o przeniesienie numeru i wpisać kod promocyjny, który znajduje się na stronie.

Po przeniesieniu numeru:

• minuta połączenia do wszystkich sieci kosztuje tylko 19 gr/min. (także do sieci Play),
  • koszt wysłania wiadomości SMS to 10 gr, a MMS-a - 20 gr.,
  • dodatkowo Klient może co miesiąc aktywować bezpłatny pakiet 50 MB na połączenia z internetem.

Stawki oferowane po przeniesieniu obowiązują do 30 czerwca 2010 r. Po tym okresie usługi rozliczane będą zgodnie z Cennikiem usług mBank mobile w taryfie: mobile.

mBank mobile to wirtualny operator komórkowy dla wszystkich Klientów ceniących proste i wygodne rozwiązania telekomunikacyjne. Klientom mBanku sieć proponuje dodatkowo darmowe minuty w zamian za korzystanie z usług i produktów Banku.

mBank, będący częścią BRE Banku SA, jest otwartą platformą finansową dla Klientów indywidualnych i firmowych. Od dziewięciu lat zapewnia dostęp do szerokiej oferty produktów bankowych, inwestycyjnych i ubezpieczeniowych.

ap