Dom » Budownictwo

Meble Rosanero dostępne w wybranych salonach sprzedaży Eurofiran

Rosanero cały czas stawia na rozwój swojej oferty, zapewniając klientom nie tylko najwyższej jakości meble i akcesoria do wnętrz, ale też profesjonalne doradztwo i kompleksowe wsparcie na każdym etapie zakupu.

Mając na uwadze oczekiwania nabywców, którzy często chcą obejrzeć mebel na żywo, firma zacieśniła współpracę z marką Eurofirany. Wybrane produkty Rosanero będzie można teraz podziwiać w salonach sprzedaży producenta dekoracji okiennych na warszawskiej Woli i w Jankach k. Warszawy.

Rosanero to polska firma produkująca piękne i nowoczesne meble oraz akcesoria do wnętrz, które doskonale wpisują się w popularny w ostatnich latach styl minimalistyczny. W swojej ofercie posiada m.in. komody, meblościanki, stoliki, ławy, meble łazienkowe, łóżka, sofy, fotele oraz artykuły dekoracyjne. Wszystkie produkty powstają na indywidualne zamówienie i są wytwarzane w Polsce, we własnym zakładzie produkcyjnym. Firma specjalizuje się w sprzedaży internetowej – jej asortyment można zakupić na stronie www.rosanero.pl. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom odbiorców, chcących na własne oczy przekonać się o niepowtarzalnym designie i wysokiej jakości mebli Rosanero, marka zdecydowała się na prezentowanie niektórych spośród swoich wyrobów w salonach sprzedaży firmy Eurofirany, uznanego producenta tekstyliów – zasłon, firan, narzut, pościeli, ręczników etc., a także dodatków do dekoracji wnętrz.

W ramach realizowanych działań wybrane produkty Rosanero, tj. krzesło Loft, fotel Lazy II, stół Aramis, pufę Holly, a także komody Gloria i Emma, będzie można obejrzeć w dwóch punktach sprzedaży Eurofiran, zlokalizowanych w CH Wola Park przy ulicy Górczewskiej 124 w Warszawie oraz w HOMEPARK Janki przy pl. Szwedzkim 3 w Jankach k. Warszawy. Przy podjęciu decyzji o współpracy kluczowe były wysoka jakość oferowanych produktów, bogata oferta, wieloletnie doświadczenie oraz indywidualne podejście do klienta, które cechują obie firmy. Warto podkreślić, że nie jest to pierwsza wspólna inicjatywa obu przedsiębiorstw. We wrześniu tego roku podczas Targów Wyposażenia Hoteli INVEST-HOTEL stoisko Rosanero i Eurofiran zostało wyróżnione prestiżowym tytułem ACANTHUS AUREUS, czyli nagrodą za najlepiej zaprojektowane i przygotowane do realizacji strategii marketingowej firmy stoisko targowe.

Więcej informacji na temat produktów firmy Rosanero można znaleźć na stronach www.rosanero.pl oraz www.andersmeble.pl.

flypr