Firma » Biznes

Menadżer UNIT4 TETA zdobył tytuł CPIM

Zbigniew Lisowski, Menadżer Domeny Biznesowej Produkcja w UNIT4 TETA, z sukcesem zakończył wysoko honorowany wśród specjalistów zarządzania produkcją program Certyfikacji w Zarządzaniu Produkcją i Zapasami (CPIM) amerykańskiego stowarzyszenia APICS.

W UNIT4 TETA Zbigniew Lisowski odpowiada za rozwój wysokiej klasy pakietu ERP TETA Constellation, w zakresie obejmującym systemy Produkcja.NET, Serwis.NET, Utrzymanie ruchu.NET i Kontrola Jakości.NET. Aby uzyskać prestiżowy tytułu CPIM, zdał 5 rygorystycznych egzaminów odpowiadających poszczególnym modułom szkoleniowym, potwierdzając tym samym doskonałe zrozumienie zasad projektowania, działania oraz sterowania systemami produkcji i dystrybucji produktów i usług.

Jestem dumy z uzyskanego tytułu. W Polsce certyfikatem CPIM legitymuje się zaledwie 46 menadżerów, a największym krajowym ekspertem w tym zakresie jest nasz były pracownik Zbigniew Sobkiewicz, to właśnie jego pozytywna motywacja była dla mnie bodźcem do wytężonej pracy – mówi Zbigniew Lisowski.

Zasoby APICS, programy certyfikujące i narzędzia treningowe umożliwiają pracownikom naukę i pozytywny wkład do wyników finansowych przedsiębiorstwa. Profesjonaliści CPIM mogą się specjalizować w różnych obszarach związanych ze środowiskiem produkcyjnym i magazynowym, obejmujących zarządzanie zapasami, Just-in-Time, planowanie główne, planowanie potrzeb materiałowych, planowanie zapotrzebowania na zasoby, sterowanie produkcją, systemy i technologie produkcyjne.

UNIT4 TETA