Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Mężczyzna od A do Z - e-book

Już niedługo dowiesz się więcej o mężczyznach niż większość kobiet przez całe życie i będziesz w stanie z łatwością użyć tę wiedzę do...

Czytaj dalej, jeśli: Nie możesz zrozumieć mężczyzn, nie wiesz jak utrzymać przy sobie faceta, chcesz, aby Twój związek był jeszcze lepszy niż jest teraz, nie wiesz jak zdobyć faceta swoich marzeń, chcesz jeszcze bardziej uszczęśliwić swojego mężczyznę.

Mężczyźni są inni niż kobiety.

Wiem, brzmi to jak banał, ale tak jest. Świadomość tego, pomoże Ci odnosić sukcesy nie tylko w zdobywaniu męskich serc, ale i umocnieniu swojego związku. Pewnie też wiesz o tym, że różnimy się do siebie, ale ile kobiet i mężczyzn tak naprawdę wyciąga z tego jakieś wnioski?

My mężczyźni inaczej myślimy, inaczej czujemy, inaczej odbieramy różne bodźce (nawet dotyk). Nasza skóra jest siedmiokrotnie grubsza niż kobiet. Mężczyźni są słabsi psychicznie... My mężczyźni myślimy obrazami, Wy kierujecie się uczuciami. Was uwodzi to, co słyszycie - nas to, co widzimy. Do Was przemawia muzyka, odpowiedni głos, wiersz...- to tak w dużym skrócie.

„Ten poradnik pozwoli ci odkryć sekrety mężczyzny, pisane przez mężczyznę dla kobiet"

Ten poradnik został napisany z myślą o wszystkich kobietach: od nastolatek szukających swojej pierwszej miłości po kobiety od lat żyjące w stałym związku. Tak naprawdę to większość mężczyzn jest taka sama, dlatego też wiedza tutaj zawarta będzie dla Ciebie dość uniwersalna. Pisząc ten poradnik, autor starał się pokazać, jak sytuacje codziennego życia widzi mężczyzna. Chciał pokazać kobietom, jak wygląda druga strona medalu.

E-book