Kobieta, zdrowie, uroda » Medycyna
Moc roślin - moc smaku!
Zobacz więcej zdjęć » |
Fleksitarianizm to obecnie jeden z najpopularniejszych trendów żywieniowych. Oznacza świadome ograniczanie spożycia mięsa oraz wprowadzanie do jadłospisu większej ilości rozmaitych produktów pochodzenia roślinnego. Osoby, które wybierają tę dietę, często poszukują nowych propozycji, umożliwiających proste i wygodne przygotowanie smacznych, różnorodnych posiłków. Doskonale sprawdzają się tu produkty z sokołowskiej linii Z Gruntu Dobre - roślinne przysmaki, które mogą służyć jako przekąska i składnik wielu dań.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Seria wyrobów Z Gruntu Dobre została właśnie poszerzona o plastry wegańskie. Są one oferowane w dwóch wersjach: z dodatkiem czosnku niedźwiedziego, który jest ceniony za świeży, subtelny smak oraz z oliwkami - sztandarowym produktem kuchni śródziemnomorskiej. Plastry wegańskie Z Gruntu Dobre są dostępne w wygodnych, poręcznych opakowaniach. Optymalna gramatura (50 g), zapewnia możliwość wykorzystania całego, świeżego produktu bez ryzyka marnowania żywności.
Plastry wegańskie Z Gruntu Dobre stanowią źródło białka i błonnika. Są smacznym dodatkiem do kanapek. Plastry z czosnkiem niedźwiedzim idealnie skomponują się ze świeżymi, wiosenno-letnimi warzywami. Plastry z oliwkami będą znakomicie smakować m.in. z suszonymi pomidorami i rukolą.
Wśród asortymentów marki Z Gruntu Dobre znaleźć można również warzywne pasztety, pasty i hummusy. Sokołów zapowiada dalszy rozwój tej linii i poszerzenie jej o kolejne wyroby.
Nadesłał:
milkas
|
Komentarze (0)