Gospodarka » Żywność
Na ostro czy łagodnie? Musztardy sarepska i stołowa prosto z… Farmy!
Zobacz więcej zdjęć » |
Musztarda sarepska Farma jest rodzajem ostrej musztardy na bazie gorczycy, octu spirytusowego i specjalnie dobranych przypraw. Odmiana tej gorczycy uprawiana jest głównie w Rosji. Musztarda ma charakterystyczny, mocny smak - na tyle jednak wyważony, by nie przekroczyć delikatnej granicy między wyrazistością smaku gorczycy, a przesadną, ognistą ostrością. Sporządzana jest według specjalnej receptury - dzięki temu ma delikatną kremową konsystencję i niepowtarzalny smak. Stanowi niezastąpiony dodatek do wędlin, pieczonych mięs, golonki, serów oraz sosów i marynat. Dzięki niej szaszłyki i pieczone dania z grilla nabiorą niezapomnianego smaku i aromatu.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Musztarda stołowa Farma to popularna, średnio pikantna, łagodniejsza i jaśniejsza odmiana musztardy dla smakoszy ceniących delikatne i subtelne smaki. Przyrządzona jest ze starannie wyselekcjonowanych ziaren gorczycy i pieczołowicie dobranych przypraw. Podkreśla smak potraw i wyostrza apetyt. Musztarda stołowa Farma wzbogaca smak mięs, wędlin i żółtych serów, jest znakomitym klasycznym dodatkiem do potraw z grilla. Może być składnikiem sałatek, pysznych sosów, dipów oraz kanapek. Tworzy niezwykle smaczne kompozycje tradycyjne np. z białą kiełbasą i parówkami, ale także świetnie pasuje do pieczonych mięs i wędlin. Poza walorami smakowymi, ma wiele dobroczynnych właściwości: reguluje układ trawienny, łagodzi bóle reumatyczne, pobudza trawienie tłuszczu, działa antybakteryjnie oraz obniża ciśnienie krwi.
Produkty są nowoczesne, zamknięte w wygodnych 190 gramowych, zakręcanych słoiczkach zaopatrzonych w gustowne, przyciągające wzrok etykiety.
Dystrybutor: PSH Unia S.A
Marka: Farma
Opakowanie: 190 g
Cena: ok. 1,27 zł
Nadesłał:
Kamila Nowakowska
|
Komentarze (0)