Dom » Wnętrza
"Namagnezuj" kawę i herbatę
Zobacz więcej zdjęć » |
Filtry służą do oczyszczania wody z kranu i jednocześnie wzbogacają ją o dobroczynny magnez. To jedyny tak łatwy, naturalny, prosty i skuteczny sposób systematycznego uzupełniania jego niedoboru w diecie. Dzięki dzbankowym filtrom do wody Anna by BWT z dodatkiem magnezu, miłośnicy kawy i herbaty nie muszą już obawiać się tego, że kawa czy herbata niekorzystnie zmniejszy obecność magnezu w ich organizmie.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Dzięki Perfect Water Tea and Coffee Mg2 Plus Mineral mogą do woli cieszyć się ich niepowtarzalnym smakiem, głębokim aromatem, wyjątkową klarownością oraz oddawać zdrowej przyjemności. Kawoszy czy miłośników herbaty ucieszy pewnie i ten dodatkowy fakt, że pijąc czystą, przefiltrowaną wodę sami zwolnią swój organizm z roli filtra, co z pewnością wpłynie jeszcze korzystniej na ich zdrowie i samopoczucie. Zaawansowany wielostopniowy system filtrowania Anna by BWT redukuje także twardość wody oraz równoważy jej poziom pH. Zawartość i walory tak uzdatnionej wody nie odbiegają w najmniejszym stopniu od jakości wody źródlanej z najlepszych źródeł.
Po prostu „myjmy" wodę
Do sporządzenia kawy czy herbaty najlepiej wykorzystać wodę poddaną specjalistycznej a zarazem najłatwiejszej filtracji dzbankowym filtrem do wody. Wbrew powszechnej opinii samo przegotowanie wody nie jest wystarczającym zabiegiem. Woda przed przegotowaniem wymaga bowiem oczyszczenia. Używając do tego celu filtrów Anna by BWT Perfect Water Tea and Coffee z formułą Mg2 Plus Mineral można usunąć z wody niepożądane substancje oraz wzbogacić jej skład o niezwykle ważny pierwiastek w diecie - magnez.
Magnez w płynie
Spożywanie wody filtrowanej z użyciem Anna by BWT Perfect Water Tea and Coffee to najłatwiejszy sposób suplementacji magnezu. Pijąc tak przygotowaną wodę dostarczamy jednocześnie organizmowi optymalną dawkę tego pierwiastka. Jak wiadomo kawa i herbata przyczyniają się do zmniejszenia jego poziomu w organizmie - dlatego najlepiej od razu spożywając kawę czy herbatę podwyższać poziom magnezu, by nie narażać się na skutki jego niedoboru. Teraz nie trzeba zmuszać się do pamiętania o uzupełnianiu magnezu, bowiem można to robić niemal bezwiednie sięgając po kawę czy herbatę.
Potwierdzona jakość
Filtry dzbankowe Anna by BWT Perfect Water Tea and Coffee powstały we współpracy specjalistów z firmy Anna oraz europejskiego lidera w uzdatnianiu wody, austriackiej firmy Best Water Technology. W celu zapewnienia jak najwyższej jakości filtry dzbankowe Anna by BWT powstają w laboratoriach firmy BWT w Austrii oraz Niemczech. Produkty te wyróżniają się także nowoczesnym designem, ergonomią oraz zastosowaniem w nich podwójnych owalnych filtrów „longlife" o przedłużonej wydajności. Filtry dzbankowe Anna by BWT Perfect Water Tea and Coffee zdobyły certyfikaty prestiżowego ośrodka kontroli jakości LGA oraz uzyskały pozytywną opinię renomowanego, europejskiego instytutu badań konsumenckich - SGS Institut Fresenius, który potwierdził ich przewagę nad innymi konkurencyjnymi produktami.
Cena zestawu Anna by BWT Tea&Coffee zawierającego filtr dzbankowy oraz wkład longlife (wystarczający na 200 litrów filtrowania) wynosi około 90 zł. Cena wkładu Anna by BWT Tea&Coffee longlife przeznaczonego do wymian wynosi około 16 zł. Wkłady Anna by BWT Tea and Coffee dostępne są w dwóch wersjach: do filtrów okrągłym lejkiem - universal oraz do filtrów z owalnym lejkiem - longlife. Wkłady filtrujące Anna by BWT są uniwersalne i pasują do wszystkich dostępnych na rynku dzbanków z owalnym lejkiem.
www.anna.biz.pl
Nadesłał:
Cappuccino PR
|
Komentarze (0)