Firma » Reklama

Naturalna woda mineralna – w nowej odsłonie w Internecie.

Staropolanka uruchomiła nową wersję swojej strony internetowej, dostępnej pod adresem www.staropolanka.pl.

Zmianie uległa szata graficzna i architektura serwisu, a stronę wzbogacono o nowe działy. Postawiono na prostotę, funkcjonalność i łatwość komunikacji z internautami. Nowoczesna estetyka z „orzeźwiającymi" elementami wodnymi, przyciąga uwagę i zachęca do picia wody oraz napojów marki Staropolanka. Poza tym na nowej stronie znaleźć można opisy poszczególnych produktów, informacje ogólne o pochodzeniu i historii wód mineralnych.

Premiera strony zbiegła się z ogłoszeniem wyników konkursu, prowadzonego w okresie wakacyjnym, pt. „Staropolanka gasi pragnienie i spełnia marzenia." W najbliższym czasie na stronie pojawiać się będą kolejne ciekawe konkursy dla konsumentów.

Na stronie głównej pojawiły się też informacje o prowadzonej przez Staropolankę kampanii ekologicznej, pt. „Odkręć-Zduś-Segreguj".

Nowa strona www.staropolanka.pl została przygotowana i wdrożona przez poznańską agencją adStone.

adStone sp. z o.o.