Dom » Nieruchomość

Neocity organizuje Dni Otwarte osiedla NeoVillage

W związku z nowym limitem programu Rodzina na Swoim dla Warszawy, deweloper Neocity postanowił wprowadzić specjalną promocję na osiedlu NeoVillage w Ursusie.

Do 15 kwietnia obowiązywać będzie jednakowa cena w ramach powstającej inwestycji - 5.904 zł za m2, zgodnie z nowym progiem programu. Cykl promocji zakończy się specjalnymi Dniami Otwartymi, które odbędą się 14 i 15 kwietnia.

W ramach Dni Otwartych planowane są rozmaite atrakcje - grill w rodzinnej atmosferze oraz zabawy dla najmłodszych. Osoby, które pojawią się w biurze sprzedaży osiedla NeoVillage na ul. Konotopskiej 1 w Ursusie, 14-15 kwietnia, będą mogły skorzystać również z porady doradcy finansowego. Do końca wspomnianego weekendu ceny mieszkań NeoVillage będą obniżone tak, aby lokale były wciąż dostępne w ramach nowego limitu programu Rodzina na Swoim, czyli 5.904 zł za m2.

W związku z ustaleniem obniżonego progu programu Rodzina na Swoim postanowiliśmy wprowadzić specjalną promocję, która obowiązuje na zakup wszystkich mieszkań w ramach osiedla NeoVillage. Każdy kto zdecyduje się na zakup lokalu na tej inwestycji może liczyć na nasze wsparcie przy uzyskaniu preferencyjnego kredytu z rządową dopłatą. Promocja trwać będzie do 15 kwietnia, kiedy to zakończymy dwudniowe Dni Otwarte - tłumaczy Marta Ulbrych, pełnomocnik Zarządu Neocity.

W ramach projektu NeoVillage Neocity powstanie 146 mieszkań, podzielonych na pięć budynków o niskiej zabudowie. W ofercie dominować będą lokale dwu i trzypokojowe, o powierzchni wynoszącej od 37 do 70 metrów kwadratowych.

Więcej szczegółów na temat inwestycji, a także pełną ofertę dewelopera, można znaleźć na stronie www.neocity.com.pl.

klok