Dom » Budownictwo

Neocity ujawnia nowe szczegóły na temat inwestycji NeoVillage

Ze względu na zbliżające się rozpoczęcie realizacji inwestycji NeoVillage na warszawskim Ursusie, deweloper Neocity ujawnił cenę za m2 poszczególnych mieszkań w ramach tego osiedla.

Dodatkowo, osoby, które zdecydują się na zakup lokalu na NeoVillage mogą liczyć na darmowe miejsce postojowe lub komórkę lokatorską w cenie.

Ceny na osiedlu NeoVillage będą rozpoczynać się od 5.780 zł za m2. Zgodnie z projektem, inwestycja zlokalizowana będzie na ulicy Konotopskiej w Ursusie, w pobliżu stacji kolejowej Gołąbki. W ramach projektu NeoVillage deweloper planuje wybudować 146 mieszkań, podzielonych na pięć budynków, charakteryzujących się niską zabudową. W ofercie będą przeważały lokale z segmentu popularnych - dwu i trzypokojowe, o wielkości pomiędzy 37 a 70 m2. Planowany termin oddania inwestycji to III kwartał 2013 roku. Ze względu na swoją atrakcyjną cenę mieszkania na osiedlu NeoVillage są dostępne w ramach programu „Rodzina na swoim".

Atrakcyjna cena w ramach osiedla NeoVillage pozwoli wielu młodym rodzinom na uzyskanie zdolności kredytowej. Dodatkowo, w związku z rozpoczęciem sprzedaży, zaproponowaliśmy naszym klientom miejsce postojowe lub komórkę lokatorską do wyboru, w cenie mieszkania - tłumaczy Dror Dory Kerem, Dyrektor Zarządzający Neocity.

Więcej szczegółów na temat inwestycji dewelopera Neocity jest dostępne na stronie www.neocity.com.pl.

klok