Moda » Odzież

Neptun w księżycowym blasku: kreacje Moonlight przez tydzień w Gdańsku

Suknie ślubne Moonlight, jednej z najbardziej prestiżowych marek na rynku amerykańskim, od pewnego czasu dostępne są także w Polsce.

Okazją, by na własne oczy przekonać się, czym kreacje te od lat urzekają klientki boutique'ów za oceanem, jest trwający od początku stycznia ogólnopolski cykl spotkań z tą marką, określany jako Trunk Show.

- W ramach Trunk Show Moonlight prezentujemy 20 modeli. Wśród nich znalazły się zarówno najciekawsze propozycje z obecnej kolekcji, jak i najchętniej wybierane kreacje z ostatnich lat – wyjaśnia Jadwiga Łapińska, z MnM Fashion, wyłączny dystrybutor Moonlight w Polsce.

Po Krakowie, Poznaniu i Śląsku, kolejnym przystankiem na trasie imprezy będzie Gdańsk. Trunk Show w salonie ślubnym Beauty (ul. Grunwaldzka 146B) w Gdańsku będzie trwał od 5 do 11 marca.

Trunk Show to dość powszechnie praktykowana w USA forma promocji. Szansa na bliższe poznanie marki oraz okazja, by w jednym miejscu obejrzeć i naturalnie przymierzyć kilka kreacji utożsamianych z pięknem i romantyzmem.

- Tegoroczna impreza to jednak nie tylko prezentacja wybranych przez nas modeli. W trakcie trwania spotkań wszystkie odwiedzające nas panie mogą liczyć także na fachową pomoc w doborze kroju odpowiednio dopasowanego do figury – zaznacza przedstawicielka Moonlight.

Trunk Show marki Moonlight potrwa niemal do końca marca. W tym czasie kreacje odwiedzą osiem salonów w różnych częściach Polski. To po pierwsze możliwość obcowania z kreacjami marki utożsamianej z wysokim standardem wykończenia i jakości użytych materiałów. Po drugie zaś, Trunk Show zapewni profesjonalne doradztwo ze strony osób na co dzień związanych z branżą ślubną.

Szansę poznania z bliska sukni Moonlight będą miały klientki salonu Beauty w Gdańsku, przy ul. Grunwaldzkiej 146B. Impreza potrwa od 5. do 11. marca.

publicum