Firma » Reklama

Neuron pracuje dla Acronis Polska

Neuron Agencja Public Relations rozpoczęła pracę dla nowopowstałego polskiego oddziału firmy Acronis – światowego dostawcy oprogramowania do backupu i zarządzania składowaniem danych.

Działania agencji dla nowego klienta skoncentrują się na wsparciu nowego oddziału poprzez doradztwo strategiczne, a także PR korporacyjny i produktowy.

Acronis jest już kolejną firmą z branży nowych technologii dla której pracuje Neuron. Obecnie wśród klientów agencji znajdują się również Netia i ZyXEL Communications Polska, wcześniej Neuron pracował m.in. dla Intela, D-Link, US Robotics, Western Digital oraz 3Com.

Informacje o firmie Acronis
Acronis jest światowym dostawcą oprogramowania do zarządzania składowaniem danych, dzięki któremu przedsiębiorstwa oraz użytkownicy indywidualni mogą przenosić i obsługiwać swoje cyfrowe zasoby oraz zarządzać nimi. Firma sprzedaje nowoczesne rozwiązania do odzyskiwania danych po awarii, konsolidacji serwerów i migrowania wirtualizacji, które pozwalają klientom zapewnić ciągłość działalności i ograniczyć przestoje systemów komputerowych. Oprogramowanie firmy Acronis jest sprzedawane w ponad 180 krajach i dostępne w 15 wersjach językowych. Więcej informacji na pl.acronis.com

Informacje o Neuron Agencji Public Relations

Neuron to warszawska agencja specjalizująca się w doradztwie strategicznym i prowadzeniu projektów komunikacyjnych. Do grona klientów firmy należą m. in.: Monster Worldwide Polska, Netia SA, Niemczyk i Wspólnicy, Polski System Recyklingu Organizacja Odzysku SA oraz ZyXEL Communications Polska. Agencja została założona przez Lidię Marcinkowską i Marka Wróbla w 2001 roku, jest członkiem Związku Firm Public Relations i zatrudnia obecnie 10 osób.
Pozostałe informacje o agencji dostępne są pod adresem: www.neuron.pl

ap