Rozrywka i wypoczynek » Święta

NIE TYLKO NA ŚWIĘTA – USZKA Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI – TERAZ 50 g GRATIS!

Jawo – firma, specjalizująca się w ręcznej produkcji pierogów i dań z ziemniaka, proponuje konsumentom tradycyjne potrawy, przyrządzone z najwyższą starannością przy użyciu składników doskonałej jakości oraz warzyw i owoców z polskich upraw.

Dostarczając na polskie stoły różnorodne przysmaki, wśród których znajdują się zarówno staropolskie dania, jak i nowoczesne przekąski, firma Jawo stara się przekonać polskich smakoszy, że potrawy, jadane wyłączne na ,,specjalne okazje” warto wprowadzić do codziennego menu. Tak jest na przykład z uszkami - są one uwielbiane przez wielu, wielu żałuje także, że tak rzadko goszczą na stole. Być może jest to wina ich niewielkich rozmiarów i wiążącym się z tym długim czasem przygotowania. Na szczęście każdy zapracowany wielbiciel uszek może w tej kwestii zdać się na firmę Jawo, która proponuje je z nadzianiem przygotowanym według staropolskiej receptury. Delikatne, mięciutkie ciasto okrywa bogaty farsz z kapusty kwaszonej i grzybów leśnych oraz idealnie komponuje się z nim smakowo. Aromatyczne nadzienie jest perfekcyjnie doprawione – wystarczy tylko wrzucić uszka do wrzątku, chwilkę poczekać – i gotowe! Uszka z kapustą i grzybami Jawo można podawać zarówno z czystym barszczem czerwonym, jak i np. gorącym bulionem – będzie wtedy smaczną i pożywną zupą, doskonałą zarówno jako pierwsze danie, jak i ciepła kolacja. Uszka z kapustą i grzybami są teraz dostępne w opakowaniu promocyjnym, zawierającym 50 g gratis – cała paczka mieści więc całe 300 g dobrze nadzianych, aromatycznych pierożków, które aż proszą, aby je zjeść! www.jawo.pl, Marka: Jawo, Opakowanie: 300g, Cena:  ok. 4,20zł

Kamila Nowakowska