Gospodarka » Żywność
NIEZASTĄPIONE PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI
Zobacz więcej zdjęć » |
Mrożone pierogi z kapustą i grzybami Jawo są ręcznie robione, a ich farsz przygotowany jest z atestowanych grzybów leśnych, kiszonej kapusty i odpowiedniej mieszanki przypraw. Pierogi marki Jawo są pozbawione sztucznych konserwantów i barwników, dlatego gwarantują prawdziwie domowy smak.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
To doskonała propozycja nie tylko na wigilijną kolację, to także pomysł na szybki obiad – w wersji tradycyjnej, z cebulką czy skwarkami, lub też w nieco innej odsłonie – na przykład z sosem z sera pleśniowego. Smacznego!
Sposób przygotowania: zamrożone pierogi wrzucać pojedynczo na 3 l posolonego wrzątku tak, by nie przerwać wrzenia. Gotować na wolnym ogniu 8-10 minut
www.jawo.pl
Produkt: Pierogi z grzybami i kapustą
Firma: Jawo
Opakowanie : 450 g
Cena: ok 6,53 zł.
Nadesłał:
Kamila Nowakowska
|
Komentarze (0)