Firma » Reklama

Niezwykłe nagrody spełniają marzenia uczestników PAYBACK!

Marzysz o przejażdżce Lamborghini? A może pragniesz nauczyć się tańczyć tango z ukochaną osobą? Dzięki Programowi Bonusowemu PAYBACK wszystko to może stać się rzeczywistością. Wystarczy śledzić promocje i zbierać punkty, a potem wymieniać je na nagrody.

Wielu z nas marzy o oderwaniu się od codziennej rutyny i przeżyciu czegoś wyjątkowego. Osoby odważne, lubiące ekstremalne przygody wymienią punkty PAYBACK na skok ze spadochronem, lot szybowcem albo nurkowanie. Fani motoryzacji mogą sprawdzić, jak prowadzi się legendarne już Porsche 911, luksusowe Lamborghini lub zmierzyć się z naturą podczas jazdy off-road.

Romantycy, zamiast mocnych wrażeń, wybiorą wieczór we dwoje w klimatycznej winiarni, podczas którego doświadczony sommalier pomoże im pogłębić wiedzę o najszlachetniejszym trunku świata.

Dla tych, którzy lubią słodycze, kuszące będzie spotkanie w pijalni czekolady. Miłośnicy sztuki mogą wybrać się na przedstawienie w Teatrze Roma lub spędzić niezapomnianą noc, która rozpocznie się musicalem a zakończy śniadaniem w restauracji hotelu Polonia Palace w Warszawie. W PAYBACK nie brakuje atrakcji dla osób ceniących aktywne formy spędzania wolnego czasu. Dużo zabawy na świeżym powietrzu gwarantuje nauka jazdy konnej albo gra w paintball. Kurs salsy, tanga argentyńskiego lub walca pod okiem instruktora, sprawi wiele radości zarówno panom jak i paniom. Dla wszystkich, którzy pragną odpoczynku idealną propozycją będzie popołudnie w SPA. PAYBACK oferuje także nagrody dla całej rodziny. Jedną z propozycji jest wspólne gotowanie pod okiem profesjonalnego kucharza, które będzie świetną zabawą dla rodziców i dzieci.

PAYBACK dla poszukiwaczy punktowych okazji

Warto regularnie odwiedzać stronę www.payback.pl/nagrody i sprawdzać aktualne promocje. Co dwa tygodnie PAYBACK prezentuje nagrody, które można wymienić za mniejszą niż zwykle liczbę punktów. W marcu ta specjalna promocja obejmie sprzęt do gotowania oraz przedmioty przydatne podczas sprzątania i przygotowania wielkanocnych potraw. PAYBACK oferuje swoim uczestnikom również wyjątkowe akcje promocyjne. W marcu uczestnicy PAYBACK mogą wybrać gotowanie ze znanym szefem kuchni Karolem Okrasą. Aby wziąć udział w tych warsztatach, wystarczy tylko 500 punktów PAYBACK i odrobina inwencji.

Moc nowości w PAYBACK

Wśród nowości wprowadzonych do oferty z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie. Ci, którzy na co dzień stosują zasadę, że najlepiej do serca bliskich trafić przez żołądek, ucieszą się z możliwości wymiany punktów na kolekcję sprzętów kuchennych, w tym także produktów znanej marki WMF. Amatorzy kawy mogą wybrać profesjonalne ekspresy do kawy marki Zelmer, a przecież nic tak nie łączy ludzi jak świeżo zaparzona poranna kawa. Jeśli chcesz sprawić prezent swojemu dziecku, wymień zgromadzone punkty na lokomotywę Big Baby, konika na biegunach lub dziecięcą kuchenkę Tefal Studio. Sportowe torby i śpiwory, zestawy głośników, kubki termiczne i wiele innych przedmiotów czeka na uczestników Programu Bonusowego PAYBACK!

PAYBACK dla niecierpliwych

Wszyscy uczestnicy PAYBACK mają także możliwość skorzystania z unikalnej opcji jaką daje Program - każdy uczestnik może wybrać nagrodę, która go interesuje i zapłacić za nią w części punktami a w części gotówką. Minimalna ilość punktów jaką trzeba przeznaczyć to 500 punktów. To świetne rozwiązanie dla wszystkich, którym bardzo spieszy się do odbioru wymarzonej nagrody.

W świecie nagród PAYBACK każdy znajdzie coś dla siebie. To świat, w którym można zrealizować marzenia. Wystarczy tylko zbierać punkty. A punkty są na każdym kroku!

Więcej informacji i zdjęć można uzyskać na stronie: www.payback.net/pl.

PAYBACK Polska

Nowy multipartnerski Program Bonusowy PAYBACK wniósł na polski rynek nową generację kart lojalnościowych. Za pomocą jednej karty, uczestnicy Programu mogą gromadzić punkty podczas zakupów w wielu popularnych punktach sprzedaży i online. Ponadto uczestnicy Programu mogą korzystać ze specjalnych zniżek, kuponów oraz ofert. Dzięki temu, mogą szybko i łatwo gromadzić duże ilości punktów. Zebrane punkty można wymieniać na wiele sposobów, w tym na atrakcyjne nagrody, mile Miles & More lub przekazać na cele charytatywne.
Korzyścią dla partnerów Programu jest bezpośrednia komunikacja za pomocą platformy marketingowej PAYBACK oraz pozyskanie lojalnych i zadowolonych klientów. W Niemczech, w ciągu ostatnich 10 lat Program PAYBACK osiągnął pozycję najpopularniejszego i najbardziej efektywnego Programu tego typu w Europie. Obecnie kartę Programu PAYBACK posiada i aktywnie z niej korzysta około 60 procent gospodarstw domowych w Niemczech. W Polsce zaledwie dwa tygodnie po inauguracji, liczba aktywnych kart PAYBACK przekroczyła milion.

Kontakt dla mediów:
Anna Haliżak