Firma » Reklama

Novimedia CP partneruje Kongresowi PR w Rzeszowie

Już po raz drugi agencja Novimedia CP zaangażowała się w promocję Kongresu Public Relations w Rzeszowie, przygotowując na tę okazję wydanie specjalne magazynu „Novizine”.

Lejtmotywem tegorocznego Kongresu jest kryzys. To ważny temat zarówno dla branży PR-owej, jak i custom publishingowej, w której specjalizuje się wydawca magazynu. W wydawnictwie głos w tej sprawie zabiorą eksperci z obu branż. Pierwsi przekonują, że nie taki kryzys straszny, drudzy udowadniają, że magazyny firmowe w czasach recesji mogą stać się nieocenionym narzędziem skutecznej komunikacji z pracownikami i klientami.

Oprócz wypowiedzi ekspertów, czytelnicy znajdą w „Novizinie" relację z ubiegłorocznego Kongresu, wyniki badań dotyczących nieetycznych praktyk w firmach oraz prezentację najciekawszych wystąpień w historii tego wydarzenia. Dowiedzą się również, jakie miejsca warto odwiedzić w Rzeszowie. Magazyn adresowany jest do uczestników tegorocznego Kongresu. Trafi również do specjalistów PR wielu firm.

Tegoroczna, już VIII edycja Kongresu Public Relations, odbędzie się w dn. 22-24 kwietnia w siedzibie Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie. Z jednodniowego seminarium, które odbyło się w 2001 r., Kongres stał się największym wydarzeniem w branży, na którym spotykają się praktycy oraz naukowcy zajmujący się problematyką PR. W ubiegłym roku wzięła w nim udział rekordowa liczba, bo aż 340 osób.

Novimedia CP od 12 lat specjalizuje się w tworzeniu prasy firmowej. Realizuje magazyny tradycyjne i multimedialne, nisko- oraz wysokonakładowe, zarówno z obszaru komunikacji wewnętrznej, jak i zewnętrznej. Do tej pory do rąk czytelników trafiło ponad 9 mln egzemplarzy magazynów przygotowanych przez zespół Novimedia. Przemyślanych i atrakcyjnych, ale przede wszystkim skutecznych w realizacji celów marketingowych klientów. Novimedia jest - jako jedyna polska agencja - członkiem Custom Publishing Council - międzynarodowej organizacji skupiającej najlepszych producentów prasy customowej na świecie. W 2008 roku została nagrodzona srebrną nagrodą „Pearl Awards" w konkursie na najlepszy magazyn w kategorii Design / Nowy magazyn - to najbardziej prestiżowe nagrody w branży custom publishingowej na świecie.

ap