Firma » Reklama

NOVIZINE – pismo o prasie firmowej

Tytuł „NOVIZINE” już trzy lata pojawia się na rynku prasowym. To jedyny periodyk branżowy, który pokazuje świat prasy firmowej w Polsce.

Jest adresowany do specjalistów z zakresu komunikacji, marketingu, public relations, mediów i szeroko pojętej branży wydawniczej, do których trafia poprzez subskrypcję oraz wersję online. Magazyn podzielony jest na treści branżowe oraz manualowe, w których wydawca prezentuje nowe trendy komunikacji z czytelnikiem - jak pisać, o czym, aby pisma cieszyły się uznaniem wśród odbiorców. Niebawem w magazynie dużą część zajmą materiały informacyjne zza Atlantyku - ojczyzny custom publishingu.

„»NOVIZINE« jest pierwszym magazynem w całości poświęconym prasie firmowej. Do tej pory polski czytelnik tę dynamicznie rozwijającą się branżę mógł poznawać za pośrednictwem pism marketingowych czy dedykowanych rynkowi mediów. Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku trafi on na półki salonów prasowych w całym kraju", powiedział przedstawiciel wydawcy Maciej Jaźwiecki.

Wydawcą magazynu jest Novimedia Custom Publishing. Magazyn dostępny jest w subskrypcji oraz online. Nakład: 1000 egz.

ap