Technologie » Internet

Nowa strona internetowa Polskiej Sieci Taxi 19 123

Sawa Taxi, jeden z liderów rynku taksówkarskiego w Polsce, uruchomiła nową stronę internetową dla wprowadzonego niedawno systemu Polska Sieci Taxi 19 123.
Pod adresem www.polskasiectaxi.pl można znaleźć wszystkie informacje dotyczące programu, mapę miast, w których usługa jest dostępna, jak również szczegółowy opis rozwiązania dla klientów indywidualnych i biznesowych, jakim są przejazdy bezgotówkowe.

Nowa strona internetowa Polskiej Sieci Taxi 19 123 to przede wszystkim nowoczesny wygląd, większa przejrzystość i wygodniejsza dla odwiedzających klientów nawigacja. Witryna posiada zakładkę poświęconą przejazdom bezgotówkowym, która w bardzo przejrzysty sposób pokazuje zalety korzystania z tej opcji rozliczeń z korporacją. W zakładce ”Aktualności” na bieżąco zamieszczane będą najnowsze informacje dotyczące PST 19 123.

System Polska Sieci Taxi 19 123 rozwijamy w bardzo dynamicznym tempie. Dlatego, aby ułatwić dotarcie do naszej usługi zarówno klientom indywidualnym, jak i biznesowym, zdecydowaliśmy się stworzyć przejrzystą i nowoczesną stronę internetową. Docelowo, oprócz roli naszej wizytówki, ma ona także być zbiorem wszystkich niezbędnych informacji o naszym systemie, podanych w jak najbardziej atrakcyjny dla użytkownika sposób – mówi Aneta Ogrodniczek, Dyrektor Generalny Sawa Taxi.

Strona www.polskasiectaxi.pl utrzymana jest w kolorystyce tożsamej z logo Polskiej Sieci Taxi 19 123, dlatego dominują na niej kolory czarny i czerwony. Witryna posiada osobny panel dla firm, dzięki czemu klienci PST mają stały dostęp online do swojej listy przejazdów. Nowa strona zawiera też odnośnik do profilu Polskiej Sieci Taxi 19 123 na Facebooku, dzięki czemu klienci mogą na bieżąco śledzić nowości i uzyskać odpowiedzi na nurtujące ich pytania.

klok