Firma » Reklama

Nowa strona MGM Systems

W połowie lutego wystartowała nowa odsłona strony internetowej wrocławskiej firmy konsultingowej MGM Systems S.A.

Odświeżono nie tylko wygląd strony, ale także wzbogacono ją o nowe funkcjonalności, które ułatwią jej użytkownikom dostęp do zasobów wiedzy o ofercie spółki.

Prace nad nową stroną internetową www.mgmsystems.pl trwały od kilku miesięcy. Zaprezentowana właśnie nowa wersja serwisu charakteryzuje się nowoczesną  grafiką i przejrzystym układem . Użytkownicy odwiedzający stronę bez trudu odnajdą na niej potrzebne informacje i zapoznają się z ofertą MGM Systems.

– Zależało nam na tym, aby nasza nowa strona cechowała się najwyższą jakością, zarówno pod względem graficznym, jak i dostępnych na niej informacji – mówi Marcin Tarasiuk z MGM Systems S.A., koordynujący prace nad nową witryną firmy. – Mam nadzieję, że zarówno dla naszych obecnych klientów, jak i wszystkich zainteresowanych ofertą naszej spółki będzie to doskonałe źródło wiedzy na temat jej działalności, produktów  i dotychczasowych dokonań.

Wprowadzenie nowej odsłony witryny internetowej jest kolejnym krokiem w dynamicznym rozwoju nowoczesnych narzędzi i technologii wykorzystywanych przez  MGM Systems.

Mawi Media