Firma » Finanse

Nowe kredyty gotówkowe BGŻ i BPH w Finamo

Firma doradztwa finansowego Finamo rozszerzyła swoją ofertę o kolejne kredyty gotówkowe: „Pożyczkę Tu i Teraz" Banku BGŻ oraz „Pożyczkę od ręki" Banku BPH.

Kredyty gotówkowe są obok, kredytów hipotecznych i produktów inwestycyjnych, jedną z linii produktowych oferowanych przez Finamo od początku działalności firmy - mówi Anna Stachowicz, kierownik produktu kredyty gotówkowe w Finamo SA. - Zatrudniamy specjalnie tym produktom dedykowanych i przeszkolonych doradców, mamy przygotowane procedury i back office.

„Pożyczka Tu i Teraz"  Banku BGŻ to kredyt do 50 tys. bez zabezpieczenia, o stałym oprocentowaniu i prowizji 5 proc. Oprocentowanie zależy od okresu kredytowania. Przy rocznej pożyczce wynosi tylko 8,5 %, także dla nowych klientów. Maksymalny okres kredytowania wynosi 60 miesięcy, przy oprocentowaniu 16,90%.

Produkt BPH, to „Pożyczka od ręki" do 60 tys. zł nawet  na 84 miesiące. Oprocentowanie kredytu wynosi od 9,9% do 21% i zależy od oceny profilu klienta pod kątem ryzyka i zdolności kredytowej. Do kredytu przygotowany jest atrakcyjny pakiet ubezpieczeniowy, w przypadku utraty pracy lub innych zdarzeń losowych, który obejmuje  zgon, całkowitą trwałą niezdolność do pracy,  trwałe inwalidztwo wskutek nieszczęśliwego wypadku,  utratę pracy, czasową niezdolność do pracy lub poważne zachorowanie.

- Po wdrożeniu produktów BGŻ i Banku BPH planujemy rozszerzać naszą ofertę w zakresie kredytów gotówkowych o kolejne umowy. - dodaje A. Stachowicz.

ap