Technologie » Internet

Nowi sponsorzy konkursu Grupy Kafito - nowe nagrody dla autorów tekstów

Z początkiem listopada do grona fundatorów nagród konkursu „Publikujesz artykuły – zdobywasz nagrody” dołączyło dwóch nowych sponsorów.

„Jesteśmy bardzo zadowoleni z tak dużego zainteresowania konkursem „Publikujesz artykuły - zdobywasz nagrody". Z każdym miesiącem przybywa nam nie tylko nowych fanów zabawy, ale także sponsorów - mówi Sławomir Połomski z Grupy Kafito. W listopadowej edycji każdy z trzech laureatów otrzyma nie jedną - jak dotychczas - ale dwie nagrody. Mam nadzieję, że to dobra wiadomość dla autorów tekstów publikowanych w serwisach Grupy Kafito" - dodaje.

Nowi sponsorzy listopadowych nagród
Do grona fundatorów nagród w listopadowej edycji konkursu „Publikujesz artykuły - zdobywasz nagrody" dołączyło dwóch nowych sponsorów.

Pierwszym z nich jest TELE EKG POLSKA, które umożliwia przekazywanie zapisu EKG prze telefon bezpośrednio od pacjenta do dyżurujących przez całą dobę lekarzy. Więcej informacji o opiece kardiologicznej można uzyskać na stronie www.teleekgpolska.pl

Drugim sponsorem jest licznie nagradzana na międzynarodowych festiwalach i konkursach Media Promocja. Firma realizuje filmy promocyjne, edukacyjne i dokumentalne miast, regionów i firm oraz spoty reklamowe i billboardy - www.mediapromocja.com

Po raz trzeci fundatorem nagród został NZOZ Centrum Leczenia Otyłości. Jest to prywatna przychodnia ekspercko - konsultacyjna, której głównym obszarem działalności jest leczenie otyłości i nadwagi - www.zdroweodchudzanie.pl

Nagrody w listopadowej edycji konkursu
1. miejsce
• Zaproszenie do prywatnej przychodni ekspercko-konsultacyjnej (NZOZ Centrum Leczenia Otyłości)

2. miejsce
• plecak turystyczny (TELE EKG POLSKA)

3. miejsce
• zegarek z przyssawkami (Grupa Kafito)
• Film Trzcinica Karpacka Troja (Media Promocja)

Jak zdobyć cenne nagrody?
Dla przypomnienia zasady naszego konkursu. Są one bardzo proste. Wystarczy, że opublikujesz w serwisach prasowych: centrumpr.pl, archnews.pl i news.kafito.pl oraz we wszystkich serwisach tematycznych Grupy Kafito dowolną ilość artykułów prasowych. Następnie użytkownicy portalu, oddając głos na informacje, przyznają punkty. Wyniki z poszczególnych tygodni i miesięcy można śledzić w osobnej zakładce z rankingami ocen i odwiedzin. Na koniec każdego miesiąca przyznawane będą nagrody. Trzech autorów artykułów z najwyższymi ocenami w rankingu miesięcznym otrzyma cenne upominki.

Laureaci październikowej edycji

Miejsce 1 ‒ Rafal
Miejsce 2 ‒ Czas z dziećmi
Miejsce 3 ‒ Grupa Mediowa FRK

Grupa Kafito jest również otwarta na propozycje współpracy od firm zainteresowanych sponsorowaniem nagród programu.

Więcej informacji o konkursie można znaleźć na: http://kafito.eu/konkurs

............................................................................................................
Grupę Kafito tworzą serwisy przeznaczone do promocji firm i stron internetowych za pomocą darmowej reklamy oraz bezpłatnych publikacji. Pion działania stanowią cztery serwisy - Kafito.pl, CentrumPR.pl, Ejoo.pl i Egadki.pl, wspomagane przez ponad 135 vortali internetowych. W 2008 roku firma rozpoczęła współpracę z polskimi agencjami PRowymi dostarczającymi najwyższej jakości artykuły do Centrum Prasowego. Wysoka jakość i zawartość serwisów skupionych w Grupie Kafito została doceniona przez administrację Spisu Katalogów SEO nadając serwisowi Kafito.pl rangę VIP, oraz przez administrację Google, która pozytywnie zweryfikowała serwis CentrumPR.pl kwalifikując go jako źródło dla Google News.

GutPR

• avatar
    ~rafal 2012-11-24 13:34:01

wygrałem wizytę w CLO, super pomysł na nagrodę :)