Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

Nowość! DELIKATNE MYDŁA I PIANKI DO HIGIENY INTYMNEJ

Wakacje sprzyjają aktywnemu wypoczynkowi i dobrej zabawie – czy to na plażach i w wodach Bałtyku, czy to podczas zwiedzania niezwykłych zabytków na całym świecie.

Dla pełnej satysfakcji – po każdym dniu urlopu – musimy się odświeżyć i zmyć z siebie wytęskniony upał, radosne zmęczenie i wszelkie oznaki wspaniałej podróży. Twarz, ręce i całe ciało wymagają szybkiej regeneracji i głębokiego oczyszczenia. A szczególnie potrzebują tego najbardziej wrażliwe – okolice intymne.

DELIKATNE MYDŁA I PIANKI DO HIGIENY INTYMNEJ GREEN PHARMACY- to preparaty ziołowe, przeznaczone do pielęgnacji i ochrony najbardziej wrażliwych partii ciała.

Przyjazne dla wrażliwej skóry mydła i pianki do higieny intymnej, opracowane według wiedzy ze starych ksiąg zielarskich…

Delikatne mydła do higieny intymnej GREEN PHARMACY dostępne są w trzech kompozycjach ziołowych:   - z przeciwzapalnym RUMIANKIEM

- z łagodnie przeciwbakteryjną SZAŁWIĄ

- z idealnym na stany zapalne olejkiem z DRZEWA HERBACIANEGO

Ceny: ok. 7 zł (mydło)

ok. 8 zł (pianka)

Ekstrakt z rumianku wspaniale łagodzi podrażnioną skórę, działa antybakteryjnie i przeciwzapalnie. Witamina B5 regeneruje i nawilża skórę.

Szałwia jest znana ze swych ściągających, bakteriobójczych oraz łagodzących

właściwości. Preparat usuwa uczucie dyskomfortu, starannie oczyszcza i nawilża skórę, zapewnia przyjemne uczucie świeżości.

Olejek z  drzewa herbacianego posiada silne właściwości antybakteryjne i przeciwzapalne oraz jest naturalnym remedium na stany zapalne i infekcje skóry.

Łagodne pianki do higieny intymnej GREEN PHARMACY – występują w dwóch kompozycjach z aktywnymi składnikami roślinnymi:

- pianka łagodząca – biała akacja i zielona herbata

- pianka odświeżająca – szałwia i lawenda

Pianki mają charakter ziołowo-profilaktycznych preparatów o specjalnie opracowanej, szczególnie łagodnej konsystencji. Nie zawierają mydła i przeznaczone są do codziennej pielęgnacji. Posiadają wspaniałe właściwości odświeżające i antyseptyczne. Łatwo się zmywają, nie wysuszają skóry, łagodzą podrażnienia oraz utrzymują naturalny poziom Ph miejsc intymnych.

WYKORZYSTAJ MOC ROŚLIN!

Tradycja stosowania ziół w leczeniu różnych dolegliwości sięga czasów starożytnych. Te niezastąpione receptury są nadal aktualne i efektywne.

W ziołowych preparatach pielęgnacyjnych GREEN PHARMACY – zawierających naturalne komponenty i wyciągi – zebraliśmy wszystko co najlepsze z tego, czym obdarza nas matka-natura.

INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE

Kosmetyki Green Pharmacy dostępne są w Polsce od 2012, m.in. w sieciach Rossmann, Drogerie Polskie, Stars, Kama.  Producentem Green Pharmacy jest firma Elfa Pharm Polska.

Elfa Pharm Polska sp. z o.o. s.k. jest oddziałem międzynarodowego holdingu kosmetycznego, działającego od wielu lat w krajach Europy Środkowej. W portfolio grupy znajduje się ponad 500 produktów kosmetycznych, które łączą w sobie najnowsze zdobycze kosmetologii z ożywczą mocą naturalnych składników roślinnych.

www.elfa-pharm.pl

Kamodus Communications