Kobieta, zdrowie, uroda » Ciało

Nowość! Filiżanka świątecznego aromatu – nowe kompozycje od marki Czas na Herbatę

Wybór tegorocznej świątecznej herbaty przyniesie nam wiele ciekawych i niespotykanych wcześniej możliwości.

Do oferty marki Czas na Herbatę, poza klasycznymi wigilijnymi propozycjami, dołączyły trzy całkowicie nowe kompozycje – „Zimowy Czar”, „Królowa Śniegu” oraz „Magia Świąt”. Każda z nich zaczaruje nas swym smakiem oraz dostarczy radości najbliższym.

Chwile przy świątecznym stole z pewnością umili filiżanka nowej kompozycji „Zimowy Czar” od marki Czas na Herbatę. To nietuzinkowe połączenie owocowej witalności z zieloną herbatą Gunpowder, którą urozmaicono dodatkiem jagód Inków, pomarańczy, palczatki, kwiatu granatu, imbiru i goździka. O aspekt wizualny i słodycz dbają natomiast cukrowe gwiazdki. Dla uzyskania pełni walorów smakowych susz ten zalewamy 200 ml wody o temp. 80 stopni Celsjusza na czas ok. 3 minut, następnie oddzielamy go od naparu.

„Królowa Śniegu” to z kolei propozycja klasyczna i wyrafinowana. Każdy smakosz złocistego naparu bez wątpienia doceni aromat tradycyjnej, czarnej herbaty Assam, dopełnionej kawałeczkami kokosa. Intensywnych wrażeń dostarczy nam także bazująca na czarnej herbacie OP kompozycja „Magia Świąt”. Harmonijne połączenie wyrazistego suszu z grejpfrutem, mango, anyżem, goździkiem i czerwonym pieprzem ożywi nas o poranku i rozgrzeje w zimowe wieczory. Kompozycje oparte na suszu z czarnej herbaty parzyć należy ok. 3 minuty w wodzie o temp. 95 stopni Celsjusza, a przed wypiciem oddzielić susz od naparu.

W salonach marki Czas na Herbatę dostępne są również gotowe zestawy prezentowe, stworzone z rozmaitych herbat, kaw, akcesoriów i cieszących tak wzrok, jak i podniebienie smakołyków. Na miejscu możemy również stworzyć swój własny, unikatowy, świąteczny podarunek, który zostanie zdobnie zapakowany w piękną kompozycję.

Świąteczne kompozycje dostępne są w ofercie sklepów stacjonarnych Czas na Herbatę, a także online na www.czasnaherbate.net.

Kompozycja „Zimowy Czar” marki Czas na Herbatę

Kompozycja „Królowa Śniegu” marki Czas na Herbatę

Kompozycja „Magia Świąt” marki Czas na Herbatę

Gotowe zestawy prezentowe od Czas na Herbatę

Zestaw prezentowy „Magiczny Upominek”

Przybliżona cena zestawu: 46,00 zł

Zestaw prezentowy „Słodkie Święta”

Przybliżona cena zestawu: 105,00 zł

Zestaw prezentowy „Kosz Gwiazdkowy”

Przybliżona cena zestawu: 206,00 zł

Progressive to firma, która istnieje na rynku od 1997 r. i jest właścicielem marki CZAS NA HERBATĘ. Od początku swojej działalności specjalizuje się w imporcie, produkcji oraz sprzedaży herbat wysokogatunkowych, a także akcesoriów do jej parzenia i przechowywania. W ofercie znajdują się herbaty czarne, zielone, białe, czerwone, kwitnące, autorskie oraz kompozycje owocowe. W ofercie znajdują się najwyższej jakości herbaty, a także kawy z wszystkich zakątków świata oraz zioła. Sprzedaż prowadzona jest za pośrednictwem sieci sklepów stacjonarnych w całej Polsce (26 sklepów firmowych i 73 sklepy franchisowe) oraz sklepu internetowego www.czasnaherbate.net.

Progressive Agata Szurlej

Sosnowiecka 5