Gospodarka » Żywność
NOWOŚĆ! Naturalne Pesto pomidorowo-selerowe BIO marki LaSelva już dostępne na sklepowych półkach
Zobacz więcej zdjęć » |
Nowe Pesto pomidorowo-selerowe marki LaSelva jest kolejnym dowodem na to, że nie tylko zielone pesto z bazylii zasługuje na uwagę i wieczną, kulinarną przyjaźń. Dzięki wyważonej recepturze i naturalnym, najwyższej jakości składnikom w nowym produkcie LaSelva możemy cieszyć się pachnącym, intensywnym w smaku i apetycznym kolorystycznie sosem pesto o nieograniczonym zastosowaniu. Lekko słodkawy seler, suszone i świeże pomidory, oliwki, oliwa z oliwek oraz przyprawy (sól morska i pieprz) czynią całość harmonijną jednością, od której nie sposób się oderwać. Wszystkie składniki, jak zawsze w przypadku marki, pochodzą z własnych, certyfikowanych upraw i są gwarantem najwyższej jakości produktu, który – z uwagi na starannie dobrany skład i naturalność – może być spożywany nie tylko przez amatorów zdrowej żywności i nowych smaków, lecz także np. przez wegetarian i wegan. Nowy sos szczególnie polecany jest do serwowania z makaronem, kromką chrupiącego chleba lub jako nadzienie do mięs.Pesto przyciąga uwagę zgrabnym opakowaniem oraz przejrzystą, utrzymaną w śródziemnomorskim klimacie etykietą, która zawiera najważniejsze informacje o produkcie bezpośrednio w zasięgu wzroku. Ponadto, szklany słoiczek z tradycyjną nakrętką umożliwia szczelne zamknięcie produktu oraz przechowywanie go w lodówce przez kilka dni – bez obaw o wysuszenie. www.victualia.pl
Komentarze (0)