Zdrowie » Ciało
Nowość! Pesto Ponti z bazylią oraz Pesto Ponti z pomidorami według oryginalnej, włoskiej receptury.
Zobacz więcej zdjęć » |
Dzięki nim przygotujemy mnóstwo pysznych, aromatycznych potraw z regionu basenu Morza Śródziemnego – którymi możemy delektować się w jeszcze większym gronie.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Tradycyjna, oryginalna włoska receptura i wysokiej jakości składniki składają się na Pesto marki Ponti - wybitny sos o niezliczonym wachlarzu zastosowań. Wystarczy łyżeczka tej niezwykle intensywnej pasty, aby stworzyć prawdziwie włoskie danie. Najczęściej podajemy pesto z makaronem ugotowanym al dente, jednak możliwości jego użycia są znacznie większe. Pesto to również smaczny dodatek do sosów, zup, gnocci, zapiekanek oraz starterów. Marka Ponti w swojej ofercie posiada aż dwa rodzaje Pesto produkowanych we Włoszech. Pierwszy alla Genovese, czyli pesto z bazylią to sos na bazie składników z oryginalnej włoskiej receptury: bazylii, oliwy z oliwek, orzeszków pinii oraz serów Pecorino i Grana Padano dla miłośników świeżej, aromatycznej bazylii i orzechowego smaku. W przeciwieństwie do odmiany standardowej czerwone pesto sycylijskie - Pesto Rosso, oprócz bazylii, oliwy z oliwek, orzeszków pinii oraz serów Pecorino i Grana Padano, zawiera suszone na słońcu pomidory. Dzięki niemu niezależnie od pogody za oknem, słoneczna włoska atmosfera pozostanie w każdej kuchni na dłużej.
Pesto alla Genovese:
Gramatura: 190 g
Cena rekomendowana: 9,99 zł
Pesto Rosso:
Gramatura: 190 g
Cena rekomendowana: 9,99 zł
Nadesłał:
flypr
|
Komentarze (0)