Dom » Wnętrza

Nowości Unimebel na targach MEBLE POLSKA!

W dniach 18-21 lutego 2014 roku w Poznaniu odbędzie się kolejna już edycja międzynarodowych targów MEBLE POLSKA.

Udział w największych targach meblowych w Polsce to doskonała okazja do zaprezentowania najnowszych propozycji firmy Unimebel, która z myślą o tym wydarzeniu przygotowała atrakcyjne stoisko – nr 7. Będzie ono dostępne dla zwiedzających w pawilonie 7a.

Poznańskie targi meblowe, jak na największe wydarzenie w branży meblarskiej przystało, co roku przyciąga rzesze odwiedzających z całego świata. Nie inaczej zapowiada się tegoroczna edycja. W targach MEBLE POLSKA 2014 udział weźmie ponad 200 wystawców z 10 krajów. Organizatorzy przewidują także 16000 profesjonalnych zwiedzających z około 50 krajów. W związku z olbrzymim zainteresowaniem  wydarzeniem przygotowano aż 8 pawilonów liczących ponad 35.000 m2 powierzchni ekspozycyjnej. Na największych targach meblowych swoją ofertę przedstawi firma Unimebel – wiodący producent mebli w Polsce. Marka, która silną pozycję na rynku meblowym zawdzięcza  trosce o najwyższe parametry jakościowe, oryginalnemu wzornictwu oraz funkcjonalności oferowanych mebli, na zbliżających się targach zaprezentuje najnowsze propozycje. Zarówno handlowcy, jak i kupcy meblowi z kraju i zagranicy będą mieli możliwość zapoznać się z ofertą firmy Unimebel, która od ponad 20 lat z prawdziwą pasją tworzy meble. Targi to również doskonała okazja do nawiązania nowych kontaktów, co w przypadku firmy stawiającej na rozwój eksportu - niezwykle cenne. Międzynarodowy charakter, udział najlepszych, nadzwyczaj duże zainteresowanie – wszystko to sprawia, że liderów rynku, jakim jest firma Unimebel, w poznańskim wydarzeniu nie może zabraknąć.

Serdecznie zapraszamy do udziału w targach MEBLE POLSKA i odwiedzenia stoiska nr 7 w pawilonie 7a.

Firma Unimebel powstała w 1993 roku z inicjatywy Jana Muchy. Jest wiodącym producentem mebli w Polsce, liderem w dziedzinie gięcia drewna litego i zastosowania takich elementów w meblarstwie. Fabryka mebli UNIMEBEL to laureat wyróżnienia przyznawanego przez Wielkopolskie Stowarzyszenie Badań nad Jakością- certyfikatu „Najwyższa Jakość”. Meble Unimebel sygnowane są także wyróżnikiem „Green Friendly”. Asortyment firmy można spotkać m.in.: w Rosyjskim Ministerstwie Spraw Wewnętrznych, sieci hoteli Orbis, Novotel, Hotelu Perła-Południe w Rytro, Hotelu Polanica w Polanicy Zdroju, Pałacu Prezydenckim w Wiśle.

FABRYKA MEBLI UNIMEBEL
63–500 Ostrzeszów