Gospodarka » Żywność
Nowy orzechowy smak w linii słodyczy CocoACH!
![]() |
| Zobacz więcej zdjęć » |
To nie tylko kolejny wariant, a prawdziwa podróż do krainy zmysłów, gdzie kremowe nadzienie wzbogacone delikatną kremową pastą z orzechów laskowych spotyka się z aksamitną kakaową otoczką, tworząc duet o głębokim wielowymiarowym charakterze.
CocoACH! od samego początku udowadnia, że kakao może mieć wiele twarzy. W tej nadziewanej linii słodyczy znalazły się już uwielbiane przez konsumentów owocowe wariacje o smaku wiśni, a także tabliczki z dodatkiem chrupiących wafelków. Teraz rodzina smaków zyskała nowego członka - CocoACH! orzech laskowy, który łączy kakaową tradycję z nutą nowoczesności i gwarantuje intensywnie orzechowe doznania.
Nowa propozycja dostępna jest w dwóch formach podania: pysznej tabliczce 86 g idealnej do celebrowania chwil z przyjaciółmi oraz poręcznej kosteczce sprzedawanej na wagę, w sam raz na krótką przerwę i do częstowania.
Wawel od pokoleń dba o najwyższą jakość swoich słodyczy łącząc starannie wyselekcjonowane składniki z pasją tworzenia niepowtarzalnych kompozycji. Wprowadzenie CocoACH! orzech laskowy to kolejny krok w tej słodkiej misji, zaproszenie do świata radości, energii i małych codziennych przyjemności. Ten wyjątkowy smak to chwila relaksu, wspomnienie letnich chwil i poczucie, że każda kostka tabliczki może stać się momentem, który odmienia dzień i sprawia, że na ustach mimowolnie pojawia się pełne zachwytu „ACH! - to smak na poziomie Level Wawel!".
Dostępne w sprzedaży we wszystkich popularnych sieciach sprzedaży oraz w sklepie online: www.slodkiwawel.pl i sklepach firmowych Wawel.
Nadesłał:
Weronika Turkot
|

ROSNĄCA PODAŻ – CHĘTNYCH MNIEJ. WYNIKI RAPORTU „PIERWOTNY RYNEK MIESZKANIOWY W ŁODZI 2025”
BLACK WEEKS w Komforcie. Rabaty do -30% na łazienki, podłogi, drzwi i kuchnie
Komfort bierze listopadowe wyprzedaże w swoje ręce – od koncepcji po realizację z AI
AkzoNobel zwiększa rentowność w III kwartale do 15,1%
Wavin Take Back - bezpłatny zwrot rur i kształtek z tworzyw nadających się do recyklingu
Komentarze (0)