Gospodarka » Żywność
Nowy smak w rodzinie Podlaskiego
Zobacz więcej zdjęć » |
Rodzina najchętniej wybieranych i lubianych przez Polaków Pasztetów Podlaskich powiększa się. Ich producent – Grupa Drosed - wprowadza nowy, zaskakujący smak- Pasztet Podlaski z bazylią i kawałkami pomidora suszonego. To smarowne trio delikatnego, drobiowego pasztetu, aromatycznej bazylii i suszonych pomidorów. Suszone pomidory nadają całości wyrazistego smaku, a nutka bazylii wprowadza lekko słodkawy posmak i korzenny aromat. Razem tworzą kompozycję idealną na rodzinne, sielskie posiłki – przepyszne leniwe śniadania i wspólne, pokrzepiające kolacje.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Nowy Pasztet Podlaski, tak jak cała rodzina, dzięki kremowej, jedwabistej konsystencji, łatwo się rozsmarowuje. Jest też mniej kaloryczny i ma mniej tłuszczu. Dla wszystkich wielbicieli naturalnych składników ważne jest także, że marka Podlaski to jedyna gama pasztetów na rynku, która nie zawiera dodatków typu „E”, konserwantów ani glutaminianu.
Pasztet Podlaski z bazylią i kawałkami pomidora suszonego dostępny jest w sprzedaży od lutego br. w poręcznym 100 g kubku w cenie 1,49 zł.Oprócz nowego włoskiego smaku, w sklepach znajdziemy także wersję: klasyczną, pomidorową, paprykową, pieczarkową, z pieprzem, czosnkową oraz pikantną.
Nadesłał:
JBcomm
|
Komentarze (0)