Gospodarka » Żywność

NOWY SUPERMARKET MILA! OTWARCIE JUŻ W SOBOTĘ!

Siedemnasty w tym roku supermarket spółki Market-Detal zostanie otwarty w najbliższą sobotę tj. 4 lipca 2015r. Będzie to pierwszy sklep sieci MILA stworzony z myślą o mieszkańcach Krościenka nad Dunajcem.

www.mila.pl, na facebooku, jak również w gazetce promocyjnej.

Spółka market-Detal w swoich 183 sklepach zatrudnia blisko 5 900 osób oraz planuje dynamiczny rozwój w najbliższych latach. Rocznie powstawać będzie ponad 30 sklepów.

***

Marka MILA należy do spółki market-Detal, która posiada wieloletnie doświadczenie  w handlu detalicznym. Firma posiada obecnie 183 sklepy na terenie całego kraju i planuje dynamiczny rozwój chcąc otwierać ponad 30 nowych sklepów rocznie. Supermarkety MILA oferują bogaty asortyment świeżych warzyw i owoców, wędlin, mięs i różnorodnych serów oraz ciast. Oprócz wyjątkowej oferty i wysokiej jakości dostępne są produkty regionalne i zdrowe. MILA stawia na rzetelną, przyjazną i miłą obsługę. Stąd hasło: "Zakupy, aż miło!", które jest zobowiązaniem wobec klientów. To obietnica, która mówi, że zakupy w sieci MILA to przyjemność i lekkość w robieniu codziennych zakupów spożywczych.

allegrok.s@wp.pl