Firma » Finanse

Oferta Getin Bank wśród najlepszych kredytów gotówkowych

Getin Bank znalazł się na podium styczniowego rankingu najlepszych kredytów gotówkowych TotalMoney.pl. Oferta Banku została wyróżniona przez ekspertów portalu jako jedno z najbardziej korzystnych rozwiązań dla nowych Klientów, którzy dotychczas nie korzystali z jego usług.

Opracowanie przygotowano na podstawie porównania ofert kredytów gotówkowych w wysokości 5 tysięcy złotych zaciąganych na okres 12 miesięcy przez trzyosobową rodzinę z miesięcznymi dochodami netto w wysokości 4 452 zł.

Styczeń jest miesiącem symbolizującym nowe otwarcie. Początek roku kalendarzowego to dla wielu osób okres zmian i podejmowania decyzji – planujemy remont mieszkania, zakup nowych mebli, czy inwestycję w kurs językowy. Dlatego też w pierwszym miesiącu roku na rynku pojawia się wiele konkurencyjnych ofert kredytów gotówkowych. Niezależnie od celu, na jaki planujemy przeznaczyć dodatkowe środki, warto zapoznać się z dostępnymi na rynku propozycjami.

Takiego przeglądu dokonali specjaliści z portalu TotalMoney.pl. W czołówce zestawienia znalazła się propozycja Getin Banku, który zdaniem ekspertów oferuje jeden z najlepszych kredytów gotówkowych dla nowych Klientów. Dzięki atrakcyjnym warunkom finansowania, całkowita kwota do zapłaty przy kredycie
w wysokości 5 tysięcy zł nie przekroczy 5,5 tysiąca zł, a miesięcznie rata nie będzie wyższa niż
460 zł. Spłata zobowiązania jest rozłożona na okres 12 miesięcy. Wyliczenie zostało przygotowane dla przykładowej, trzyosobowej rodziny (rodzice oraz dziecko), której miesięczne dochody uzyskiwane na podstawie umowy o pracę na czas nieokreślony wynoszą 4
 452 zł netto.