Społeczeństwo » Szkolnictwo i nauka

Oferta specjalna na kierunku administracja na Uczelni Łazarskiego

Uczelnia Łazarskiego, dzięki otrzymanemu dofinansowaniu, uruchomiła specjalną ofertę cenową dla wszystkich osób zainteresowanych nauką na kierunku administracja. Zarówno w przypadku studiów licencjackich, jak i magisterskich, opłata za jeden semestr wynosi 1800 złotych.

Studenci mają możliwość uzyskania dyplomu prestiżowej uczelni, uczestnicząc w zajęciach specjalnie sprofilowanych pod wymagania rynku pracy.

Administracja na Uczelni Łazarskiego jest nowatorskim kierunkiem, gdzie kosztem przedmiotów prawniczych zwiększona została ilość zajęć z ekonomii, finansów, zarządzania, psychologii i socjologii. Dzięki temu lepiej przygotowujemy studentów do pracy i sprawowania odpowiedzialnych funkcji w różnych instytucjach publicznych, administracji rządowej, europejskiej, samorządzie i organizacjach non-profit - mówi sędzia Jerzy Stępień, twórca i opiekun kierunku, dyrektor Instytutu Przestrzeni Obywatelskiej i Polityki Społecznej na Uczelni Łazarskiego.

Studenci mają do wyboru atrakcyjne specjalności. W przypadku studiów licencjackich są to: zarządzanie publiczne, administracja samorządowa oraz administracja spraw europejskich. W trybie magisterskim istnieje możliwość wyboru pomiędzy administracją rządową i samorządową, a gospodarowaniem nieruchomościami. Zarówno na studiach licencjackich jak i magisterskich nowością jest specjalizacja z zakresu dyplomacji publicznej.

W programie studiów, oprócz przedmiotów typowych dla kierunku, znalazły się m.in. takie zagadnienia jak fundusze i programy unijne, negocjacje i mediacje w administracji, czy decydowanie publiczne - mówi Agata Jankowska, koordynator projektów z działu marketingu Uczelni Łazarskiego. Dzięki wykwalifikowanej kadrze i jej dbałości o wysoki poziom oraz wszechstronność przekazywanej wiedzy, absolwenci kierunku będą w pełni przygotowani do piastowania stanowisk w administracji - dodaje Jankowska.

W związku z dofinansowaniem kierunku, studenci mają możliwość skorzystania ze specjalnej oferty, dzięki której cena za jeden semestr wynosi tylko 1800 zł. Istnieje również możliwość rozłożenia tej kwoty na cztery raty po 450 złotych.

Więcej informacji na temat kierunku administracja publiczna oraz pozostałej oferty edukacyjnej Uczelni Łazarskiego można uzyskać na stronie: www.lazarski.edu.pl.

klok