Firma » Finanse

OKmoney.pl - pół roku na polskim rynku

OK Money Poland, już od pół roku działa na rynku polskim. W lutym 2012 OK Money wprowadziło na rynek nowy produkt pożyczkowy, który działał w rewolucyjny sposób – cały proces ubiegania o pożyczki toczy się online, bez potrzeby wypełnienia zbędnych formularzy.

OK Money Poland, należy do koncernu DFC Global Corp. Firma w ciągu najbliższych miesięcy dołączy do grona najaktywniejszych graczy sektora usług finansowych skoncentrowanych na mikropożyczkach.

Za rozwój firmy na polskim rynku opowiada prezes Jouni Hintikka - Działamy w sposób bezpieczny i odpowiedzialny, mając na uwadze dobro i zadowolenie naszych Klientów, zarówno tych, którzy już skorzystali z naszych usług, jak i tych potencjalnych, którzy dopiero do nas trafią. Dynamiczny rozwój branży mikropożyczek wymaga od nas doskonalenia w zakresie świadczonych usług oraz nieustannego wdrażania innowacyjnych rozwiązań, i tym potrzebom staramy się sprostać. Elastyczność, przejrzystość zasad i umiejętność odpowiadania na różne nieoczekiwane potrzeby klientów wpływa na wzrastającą liczbę zadowolonych użytkowników naszego serwisu.

OK Money udziela szybkich pożyczek od ręki w wysokości 200 – 1500 PLN tym, którzy potrzebują dodatkowej gotówki na dowolnie wybrany przez siebie cel. Pożyczki udzielane są poprzez serwis http://www.okmoney.pl/ . Procedura ubiegania się o pożyczkę chwilówkę została uproszczona do minimum, by oszczędzić Klientom czas. Wystarczy wypełnić krótki wniosek o pożyczkę online, poczekać kilka sekund na decyzję kredytową, przelać 1 grosz ze swojego konta bankowego (w celu zweryfikowania tożsamości osoby, do której należy konto) i już po godzinie żądana kwota pożyczki znajduje się na koncie Klienta. Bezpieczeństwo dostarczanych usług jest na najwyższym poziomie. Dane Klientów, zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych, są utajnione, a połączenie z serwisem OK Money jest szyfrowane, dlatego korzystanie z usług finansów online jest nie tylko łatwe, ale także bezpieczne. Uzyskanie chwilówki jeszcze nigdy nie było tak proste.

DFC Global Corp., którego częścią jest OK Money Poland, działa w 8 krajach i jest światowym liderem świadczącym usługi dla klientów prywatnych i małych przedsiębiorstw na rynku pozabankowym.

OKmoney.pl