Technologie » Komputery

Olsen Fashion z systemem ERP ODL

Od 1 października 29 salonów i centrala firmy Olsen Fashion pracuje na systemie ERP ODL. Firma Olsen zdecydowała się na zmianę oprogramowania z powodu chęci wspierania dalszego rozwoju, a jednym z kluczowych czynników decyzji o wyborze nowego oprogramowania był krótki czas wdrożenia.

System ERP ODL idealnie dopasował się do modelu biznesowego i potrzeb firmy Olsen, co pozwoliło na zrealizowanie wdrożenia w ekspresowym tempie, czyli w ciągu miesiąca. W tym czasie przeprowadziliśmy analizę wdrożeniową, instalację i konfigurację, szkolenia dla pracowników, a także migrację danych z poprzedniego sytemu do ERP ODL.

Czytaj całość artykułu tutaj: https://www.erp-view.pl/erp/olsen_fashion_systemem_erp_odl.html

openmediagroup