Technologie » Komputery

Operator pierwszego w Polsce LEGO® Store wybrał Subiekta Sprint

Operator otwartego w sierpniu 2016 r. w warszawskiej Galerii Mokotów, pierwszego w Polsce LEGO® Store z unikalną ofertą, niedostępną w żadnym innym sklepie, powierzył obsługę szybkiej sprzedaży systemowi Subiekt Sprint firmy InsERT.

Program współpracuje z Subiektem GT, który zarządza całym procesem sprzedaży.

We współczesnym handlu detalicznym główną rolę odgrywa sprawna obsługa klientów. LEGO® Store to ucieleśnienie marzeń fanów słynnych na całym świecie klocków. Firma Intertoys, która jest operatorem sklepów LEGO® Store w Polsce, ma świadomość, że to kupujący są najważniejsi i jak najwięcej z nich powinno opuszczać sklep z poczuciem satysfakcji. Swoją oryginalną ofertę, w której obok klasycznych i najbardziej popularnych serii, takich jak LEGO® City, LEGO® Star Wars™, LEGO® Friends czy LEGO® DUPLO® klienci znajdują m.in. ekskluzywne kolekcje: LEGO® Ideas czy linię LEGO® Creator Expert, firma postanowiła wesprzeć narzędziami gwarantującymi sprawną obsługę sprzedaży.

Czytaj całość artykułu tuta: http://www.erp-view.pl/erp/operator_pierwszego_w_polsce_lego_store_wybral_subiekta_sprint.html

openmediagroup