Technologie » Komputery

Oracle prezentuje najwszechstronniejszą w branży ofertę rozwiązań do przeprowadzania analiz w chmurz

Firma Oracle zaprezentowała szereg innowacji w dziedzinie analiz biznesowych, które tworzą spójny, kompletny pakiet usług przetwarzania w chmurze i pozwalają przedsiębiorstwom pozyskiwać wartość z posiadanych danych.

Dzięki nowym usługom Oracle Cloud firmy mogą zmienić sposób wydobywania informacji z profili użytkowników, algorytmów, procesów i maszyn, a potem udostępniać te informacje w postaci intuicyjnych wizualizacji, wartościowych relacji i prognoz za pomocą modeli eksperckich i uczenia adaptacyjnego.

Oracle Analytics Cloud to jedyne kompletne rozwiązanie do analizy danych biznesowych w branży. Jest wyposażone w bardzo wydajną infrastrukturę do przetwarzania analiz na dużą skalę, szeroką gamę narzędzi do przygotowywania i wykrywania danych, wizualizacji oraz współpracy, skonfigurowany fabrycznie pakiet dostosowanych do domeny modeli automatycznego uczenia, pakiet analitycznych wskaźników KPI opartych na najlepszych procedurach oraz duże zbiory zorganizowanych danych publicznych.

Czytaj całość artykułu tutaj: http://www.erp-view.pl/wiadomosci/oracle_prezentuje_najwszechstronniejsza_w_branzy_oferte_rozwiazan_do_przeprowadzania_analiz_w_chmurze.html

openmediagroup