Technologie » Komputery

Oracle prezentuje rozwiązanie Oracle AutoVue 20.0

Nowatorska architektura pomaga przedsiębiorstwom szybciej wdrażać innowacje w procesach biznesowych.

Firma Oracle poinformowała o wprowadzeniu do oferty rozwiązania Oracle AutoVue 20.0, które pozwoli przedsiębiorstwom szybciej wdrażać innowacje w procesach biznesowych.

AutoVue Enterprise Visualization jest najlepszym w branży rozwiązaniem do przeglądania, analizy i wspólnego opracowywania różnego typu dokumentów dotyczących majątku przedsiębiorstwa.

W najnowszej wersji wprowadzono nową architekturę, która umożliwia skalowanie rozwiązania wraz ze wzrostem wymagań przedsiębiorstwa i efektywniej obsługuje potrzeby użytkowników w zakresie wizualizacji dokumentów i współpracy.

Wykorzystując otwarte i oparte na standardach możliwości integracyjne rozwiązania AutoVue, klienci mogą zintegrować to rozwiązanie z aplikacjami biznesowymi i zapewnić wizualny dostęp z ich poziomu do dokumentów przechowywanych w istniejących w przedsiębiorstwie repozytoriach. Pozwoli to syntetyzować informacje i prezentować je graficznie w odpowiednim kontekście, co jest potrzebne do efektywnego podejmowania decyzji technicznych i biznesowych.

Rozwiązanie AutoVue 20.0 jest wyposażone w nową, wbudowaną obsługę trybu offline, co pozwala pracownikom terenowym i odbywającym podróże służbowe rejestrować aktualizacje w trakcie pracy w trybie offline i następnie po powrocie do firmy i podłączeniu do sieci wprowadzać je do systemów korporacyjnych.

Nowe możliwości rozwiązania AutoVue 20.0 stanowią istotne wsparcie dla klientów branży inżynieryjno-budowlanej, paliwowej, produkcyjnej, czy sektora usług użyteczności publicznej, zapewniając im następujące korzyści:

·         Zapewnienie maksymalnej produktywności i zwiększenie efektywności: nowe możliwości dokonywania przeglądów w trójwymiarze (3D Walkthrough) wspomagają realizację projektów inwestycyjnych i instalacyjnych oraz działań konserwacyjnych. Umożliwiają użytkownikom dokonywanie szczegółowych przeglądów obiektów i instalacji od wewnątrz oraz bardziej naturalną analizę budynków i infrastruktury.

·         Zwiększenie wydajności: nowe udoskonalenia wprowadzone w obsłudze dużych modeli 3D usprawniają sposób przetwarzania dużych ilości danych 3D poprzez znaczne przyspieszenie dostępu do plików oraz ograniczenie zapotrzebowania na pamięć.

·         Udostępnienie informacji o zasobach wszystkim użytkownikom z przedsiębiorstwa: nowy, oparty na usługach internetowych pakiet narzędziowy udostępnia kompletny, otwarty i oparty na standardach zestaw rozwiązań integracyjnych, który wspomaga integrację w dowolnym środowisku programistycznym, w tym w środowiskach Java, .Net i C++.

·         Dokładne i łatwe dostosowywanie i skalowanie rysunków: nowe możliwości porównywania plików umożliwiają użytkownikom pracującym z plikami 2D CAD lub EDA efektywniejsze dokonywanie przeglądów zmian wprowadzanych w dokumentach projektowych i dotyczących zasobów w trybie porównawczym, co upraszcza proces sprawdzania ich poprawności.

Informacje dodatkowe·  AutoVue Enterprise Visualization Solutions

·  Primavera Enterprise Project Portfolio Management

·  Oracle AutoVue 20.0 – broszura biznesowa

·  Video: AutoVue 3D Walkthrough

·  Video: AutoVue Work Offline

O Korporacji Oracle

Oracle jest największym na świecie dostawcą kompletnego, otwartego i zintegrowanego oprogramowania biznesowego oraz zestawów sprzętowych. Więcej informacji na stronie www.oracle.com

Znaki towarowe

Oracle i Java są zarejestrowanymi znakami towarowymi korporacji Oracle i/lub jej filii.

Inne nazwy mogą być znakami towarowymi zarejestrowanymi na rzecz odpowiednich osób uprawnionych.

Katarzyna Pilarska, PR Manager Oracle Polska, tel. 0 602 410 795

Oracle