Technologie » Komputery

Oracle uruchamia program dla wczesnych nabywców pakietu Oracle Fusion Applications

Firma Oracle poinformowała o uruchomieniu programu dla klientów, którzy zdecydują się wcześniej od innych wdrożyć pakiet Oracle Fusion Applications, oraz o dużym zainteresowaniu partnerów rozwojem tych aplikacji.

Dzięki pomocy kluczowych partnerów firma Oracle zapewni klientom bezpieczną ścieżkę wdrażania aplikacji Oracle Fusion, które pozwolą przedsiębiorstwom skorzystać z najnowszych osiągnięć technologicznych oraz zwiększyć wydajność działalności biznesowej.

·         Pakiet Oracle Fusion Applications oferuje kompleksowy zestaw opcji wdrażania ― od wdrożenia w jednej lokalizacji, po prywatne i publiczne infrastruktury typu cloud oraz outsourcing procesów biznesowych lub kombinacje tych opcji.

·         Możliwość wdrażania w sposób modułowy oraz współdziałania z już istniejącymi aplikacjami Oracle lub innych producentów zapewnia klientom duży wybór metod wdrażania pakietu Oracle Fusion Applications bez konieczności usuwania wcześniej wdrożonych aplikacji i ich zastępowania nowymi.

Program dla wczesnych nabywców

·         W programie Early Adopter Customer Program (EAP) przeznaczonym dla wczesnych nabywców pakietu Oracle Fusion Applications mogą wziąć udział zaproszeni do niego klienci strategiczni. Wybrane firmy uzyskają dzięki temu możliwość bezpośredniego, praktycznego dostępu do oprogramowania Fusion Applications jeszcze przed jego oficjalną premierą produkcyjną.

·         Celem tego programu jest podjęcie współpracy z wybranymi klientami, którzy zdecydują się wcześniej od innych wdrożyć pakiet Oracle Fusion Applications, oraz zapewnienie tym firmom bezpośredniego dostępu do dysponujących dogłębną wiedzą ekspertów z firmy Oracle, w tym do specjalistów z działu wdrożeń oprogramowania.

Współpraca z partnerami

Ponad 18 miesięcy temu dział rozwoju produktów Oracle wyselekcjonował grupę integratorów uczestniczących w programie PartnerNetwork (OPN), proponując im współpracę z zespołami opracowującymi pakiet Oracle Fusion Applications. Współpraca ta miała na celu:

·         opracowanie specjalnej oferty usługowej;

·         wdrożenie najlepszych procedur dotyczących np. współpracy pakietu Oracle Fusion Applications z innymi rozwiązaniami z oferty Oracle;

·         uczestniczenie w działaniach mających na celu pobudzenie zainteresowania rynku nowym produktem ― np. kontakty z wczesnymi nabywcami.

Partnerzy zaangażowani w rozwój pakietu Oracle Fusion Applications przez ponad 12 miesięcy uczestniczyli w przeglądach projektowanego produktu, w testowaniu tworzonych aplikacji w praktyce, w ocenie konfiguracji i przepływów funkcjonalnych, w przeglądach i weryfikacjach projektu interfejsu użytkownika oraz w zadaniach indywidualnych prowadzonych we współpracy z działem rozwoju produktów Oracle.

O Korporacji Oracle

Oracle jest największym na świecie dostawcą kompletnego, otwartego i zintegrowanego oprogramowania biznesowego oraz zestawów sprzętowych. Więcej informacji na stronie www.oracle.com

Znaki towarowe

Oracle i Java są zarejestrowanymi znakami towarowymi korporacji Oracle i/lub jej filii.

Inne nazwy mogą być znakami towarowymi zarejestrowanymi na rzecz odpowiednich osób uprawnionych.

Katarzyna Pilarska, PR Manager Oracle Polska, tel. 0 602 410 795

Katarzyna.Pilarska@oracle.com