Technologie » Komputery

Oracle usprawnia podejmowanie decyzji o inwestycji w rozwój produktów

Aby pomóc przedsiębiorstwom zwiększać zwrot z inwestycji w innowacje, firma Oracle wprowadziła na rynek rozwiązanie Oracle Innovation Management, które pozwala systematycznie wyszukiwać, wybierać i inwestować we właściwe produkty oraz zarządzać całą ich ofertą.

Rozwiązanie to umożliwia oddolne wdrażanie innowacji, dzięki czemu wszystkie zainteresowane strony mogą uczestniczyć w procesach wymyślania i definiowania produktów. Jednocześnie pozwala decydentom przeprowadzać odgórną analizę konsekwencji finansowych i zapewnia im wgląd w ocenę trafności zmian w ofercie.

Rozwiązanie Oracle Innovation Management pozwala przedsiębiorstwom podejmować szybsze i lepiej uzasadnione decyzje, ułatwiając tworzenie i dopracowywanie koncepcji produktów oraz ich ocenę pod kątem kosztów i ryzyka, a także spełniania wymagań klienta oraz zgodności z celami projektowymi.

czytaj całość artykułu tutaj: http://www.erp-view.pl/it_solutions/oracle_usprawnia_podejmowanie_decyzji_o_inwestycji_w_rozwoj_produktow.html

openmediagroup